reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
hejka! ja tylko na chwilunie malusienka bo trza jakis obiadek upichcic i cala rodzinka na spacerek (mimo, za popaduje :-D).
pisalyscie cos tam o wieku i ze niby stare jestescie! :szok::szok::szok: no co wy! ja mam 28 skonczone we wrzesniu (2 tygodnie po urodzinach piotrusia) a caly czas czuje sie na 17! nawet jak mnie ktos zapyta ile mam lat to w pierwszej kolejnosci odpowiadam wlasnie, ze 17 :tak:. chcialabym tez drugie dzieciatko przed trzydziecha. moze sie uda...

milego dzionka wszystkim zycze :-D:-D:-D

Dziewczyny bardzo dziekuje za zaproszenia na NK :tak:

Ania witamy!!!

Asiek, Agula tez chcialabym urodzic drugiego bobaska przez 30-stka. Nie zostalo mi duzo czasu wiec chyba bedziemy musieli sie pospieszyc ;-)

Hruda my tez dzisja idziemy na szczepienie i az sie boje tego mierzenia i wazenia bo wydaje mi sie, ze patryk strasznie szybko rosnie iprzybiera na wadze. Super, ze twoj synus tak dobrze zniosl szczepienie. Zuch chlopak z niego :-)

Gabi Patryk tez wczoraj zaliczyl swoje bum. TEz siedzial i nawet obstawilam go poduszkami zeby w razie upadku uderzyl gloska w poduszke a on tak opadl ze przesunely sie poduszki i walnal glowka w twarde. Po raz pierwszy rozplakal sie na kilka minut i nawet noszenie nic nie dalo. Musialo chyba bardzo bolec :-(

Ja tez przylaczylam sie do nowj klasy na naszej i porozsylalam zaproszenia.Jak zobaczycie takie malo swojskie:-Dnazwisko to bede wlasnie ja we wlasnej osobie.

boze juz jest prawie 14 a ja nadal w piżamie latam po domu, nic jeszcze nie zrobilam, nie posprzatalam nie ugotowałam obiadu po prostu dzien lenia na maxa ale fajnie mieć wolne:tak::tak::tak:
ale widze ze Wy tez sie nudzicie bo juz tyle postów napisałyście:tak::tak: co po niektóre będą miały duuuuuuuuuuuuuuużo do nadrobienia:-D:-D

usiadłam do kompa i :wściekła/y:, przyszedł szwagier, przyniósł jakiś list typu, damy Ci kredyt, i obudził mi Dawida :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Mały śpi dzisiaj po średni 30 minut bo robią koło nas drogę i jest taki łomot że wszystko się trzęsie :angry:.
a z Dawidem na kolanach już nie mogę pisać bo walczymy wtedy o klawiaturę :tak::-D
to może do później:dry:. mam nadzieję

Aniu a Ty przecież byłaś z nami mamy Cię nawet na naszej liście wrześniówek Prawda ? Czy to nie Ty?
:tak: faktycznie jestem na liście :-), chociaż z małym błędem ale nie szkodzi (waga 3700g, 56 cm) nawet nie wiedziałam
kiedyś próbowałam się tu "dostać" ale jakoś nie wyszło,

aktualnie mały waży 7650g ale cm nie znam bo u nas w przychodni nie mierzą :dry:

dobra idę, do później

my już wróciliśmy z wynikami z moczu no i lekarz powiedzial że mocz jest ok, chociaz jest zanieczyszczony.
W drodze powrotnej zachaczyliśmy o ciucholand. Mają tam bardzo fajne ubrania na dzieci. No i zaś cos kupilam za niewielkie pieniądze.:tak:A oto co nabylam i z to wszystko zaplacilam 26zl. W sklepie to na dres pewnie by ni starczylo(orginalny z umbro)

GAGULEC dzięki za zaproszenie na NK

Witam wszystkie dziewczyny a najbardziej te nowe.:-)

Widzę, że moje jedno zdanie poruszyło wszystkie: chodzi o wiek.:-D
Dzis w końcu zostałam sama z synusiem i miałam zamiar czas do obiadu poswięcic na BB, ale niestety. Adaś ma ten okropny, wodnisty katar i cały czas jęczy. Na dole jedynki są strasznie bąblowate a i gorączka 37,3. Spac nie chce, noszę go cały czas na rękach.:szok:Kręgosłupa chyba juz nie mam tylko jakiś wygięty pałąk.:-D
Właśnie usnął więc szybciutko ja klikam do Was, :crazy: o obudził się. K***a. :sorry2: lecę do później. Chyba:laugh2:

reklama
Do góry