reklama
izabela352
Fanka BB :)
hejka! ja tylko na chwilunie malusienka bo trza jakis obiadek upichcic i cala rodzinka na spacerek (mimo, za popaduje
).
pisalyscie cos tam o wieku i ze niby stare jestescie!

no co wy! ja mam 28 skonczone we wrzesniu (2 tygodnie po urodzinach piotrusia) a caly czas czuje sie na 17! nawet jak mnie ktos zapyta ile mam lat to w pierwszej kolejnosci odpowiadam wlasnie, ze 17
. chcialabym tez drugie dzieciatko przed trzydziecha. moze sie uda...
milego dzionka wszystkim zycze

pisalyscie cos tam o wieku i ze niby stare jestescie!

milego dzionka wszystkim zycze

Dziewczyny bardzo dziekuje za zaproszenia na NK 
Ania witamy!!!
Asiek, Agula tez chcialabym urodzic drugiego bobaska przez 30-stka. Nie zostalo mi duzo czasu wiec chyba bedziemy musieli sie pospieszyc ;-)
Hruda my tez dzisja idziemy na szczepienie i az sie boje tego mierzenia i wazenia bo wydaje mi sie, ze patryk strasznie szybko rosnie iprzybiera na wadze. Super, ze twoj synus tak dobrze zniosl szczepienie. Zuch chlopak z niego :-)
Gabi Patryk tez wczoraj zaliczyl swoje bum. TEz siedzial i nawet obstawilam go poduszkami zeby w razie upadku uderzyl gloska w poduszke a on tak opadl ze przesunely sie poduszki i walnal glowka w twarde. Po raz pierwszy rozplakal sie na kilka minut i nawet noszenie nic nie dalo. Musialo chyba bardzo bolec :-(

Ania witamy!!!
Asiek, Agula tez chcialabym urodzic drugiego bobaska przez 30-stka. Nie zostalo mi duzo czasu wiec chyba bedziemy musieli sie pospieszyc ;-)
Hruda my tez dzisja idziemy na szczepienie i az sie boje tego mierzenia i wazenia bo wydaje mi sie, ze patryk strasznie szybko rosnie iprzybiera na wadze. Super, ze twoj synus tak dobrze zniosl szczepienie. Zuch chlopak z niego :-)
Gabi Patryk tez wczoraj zaliczyl swoje bum. TEz siedzial i nawet obstawilam go poduszkami zeby w razie upadku uderzyl gloska w poduszke a on tak opadl ze przesunely sie poduszki i walnal glowka w twarde. Po raz pierwszy rozplakal sie na kilka minut i nawet noszenie nic nie dalo. Musialo chyba bardzo bolec :-(
boze juz jest prawie 14 a ja nadal w piżamie latam po domu, nic jeszcze nie zrobilam, nie posprzatalam nie ugotowałam obiadu po prostu dzien lenia na maxa ale fajnie mieć wolne

ale widze ze Wy tez sie nudzicie bo juz tyle postów napisałyście
co po niektóre będą miały duuuuuuuuuuuuuuużo do nadrobienia

ale widze ze Wy tez sie nudzicie bo juz tyle postów napisałyście

ania138
miłość w trzech wymiarach
usiadłam do kompa i
, przyszedł szwagier, przyniósł jakiś list typu, damy Ci kredyt, i obudził mi Dawida 

.
Mały śpi dzisiaj po średni 30 minut bo robią koło nas drogę i jest taki łomot że wszystko się trzęsie
.
a z Dawidem na kolanach już nie mogę pisać bo walczymy wtedy o klawiaturę

to może do później
. mam nadzieję

Mały śpi dzisiaj po średni 30 minut bo robią koło nas drogę i jest taki łomot że wszystko się trzęsie

a z Dawidem na kolanach już nie mogę pisać bo walczymy wtedy o klawiaturę

to może do później

ania138
miłość w trzech wymiarach
Aniu a Ty przecież byłaś z nami mamy Cię nawet na naszej liście wrześniówek Prawda ? Czy to nie Ty?

kiedyś próbowałam się tu "dostać" ale jakoś nie wyszło,
aktualnie mały waży 7650g ale cm nie znam bo u nas w przychodni nie mierzą

dobra idę, do później
monia_l
Wrześniowe mamy'07
my już wróciliśmy z wynikami z moczu no i lekarz powiedzial że mocz jest ok, chociaz jest zanieczyszczony.
W drodze powrotnej zachaczyliśmy o ciucholand. Mają tam bardzo fajne ubrania na dzieci. No i zaś cos kupilam za niewielkie pieniądze.
A oto co nabylam i z to wszystko zaplacilam 26zl. W sklepie to na dres pewnie by ni starczylo(orginalny z umbro)

GAGULEC dzięki za zaproszenie na NK
W drodze powrotnej zachaczyliśmy o ciucholand. Mają tam bardzo fajne ubrania na dzieci. No i zaś cos kupilam za niewielkie pieniądze.

GAGULEC dzięki za zaproszenie na NK
Witam wszystkie dziewczyny a najbardziej te nowe.:-)
Widzę, że moje jedno zdanie poruszyło wszystkie: chodzi o wiek.
Dzis w końcu zostałam sama z synusiem i miałam zamiar czas do obiadu poswięcic na BB, ale niestety. Adaś ma ten okropny, wodnisty katar i cały czas jęczy. Na dole jedynki są strasznie bąblowate a i gorączka 37,3. Spac nie chce, noszę go cały czas na rękach.
Kręgosłupa chyba juz nie mam tylko jakiś wygięty pałąk.
Właśnie usnął więc szybciutko ja klikam do Was,
o obudził się. K***a.
lecę do później. Chyba
Widzę, że moje jedno zdanie poruszyło wszystkie: chodzi o wiek.

Dzis w końcu zostałam sama z synusiem i miałam zamiar czas do obiadu poswięcic na BB, ale niestety. Adaś ma ten okropny, wodnisty katar i cały czas jęczy. Na dole jedynki są strasznie bąblowate a i gorączka 37,3. Spac nie chce, noszę go cały czas na rękach.

Właśnie usnął więc szybciutko ja klikam do Was,

reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
A wlasnie zapomnialam.Weszliscie na temat wieku.To czy jest ktos kto liczy 23 wiosny???Bo jak nie to chyba siezawstydze ze jestem najmlodsza
Naomi nie jesteś najmlodsza ja też mam 23 lata dopiero w grudniu skończe 24

Podziel się: