reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

widzę, że nabiał króluje;-)

Zosia dzis na drugie śniadanie dostała wiejski biały ser z borówkami ze słoiczka domowej roboty - pyszne było:happy:

reklama
ja właśnie na podwieczorek zrobiłam małej biały ser z jagodami i ich sokiem - z weków teściowej ;-)
oczywiście pierwsza reakcja na nowość to automatyczne wyplucie wszystkiego, ale potem zaczęła jeść :tak: :-D

no ty mnie natchnęłaś, bo jak napisałaś o tym to przypomniało mi się, że jak córcia miała biegunkę to teściowa przywiozła 3 słoiki jagód...wtedy tych jagód nie tknęła, a dzisiaj jak wymieszałam z serem to zjadła :tak:

no ty mnie natchnęłaś, bo jak napisałaś o tym to przypomniało mi się, że jak córcia miała biegunkę to teściowa przywiozła 3 słoiki jagód...wtedy tych jagód nie tknęła, a dzisiaj jak wymieszałam z serem to zjadła :tak:

po raz kolejny okazuje się, że forum jest potrzebne;-)
a jagódki nawet dobre są na problemy brzuszkowe, mi mama właśnie na to dała, ale spożytkowałam w innym celu

reklama
Do góry