• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MENU naszych marcowych pociech

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Malaga, a wiesz za co sa przyznawane punkty przy naborze do przedszkola? Ja wiem, że za pracujących rodziców, za samotnego rodzica, za żłobek, za starsze rodzeństwo (?). I za co jeszcze?
Szczerze powiedziawszy nie wiem :sorry2: Nigdy nie byłam w komisji rekrutacyjnej i jakoś się nie interesowałam :sorry2: Ale spytam, jeśli chcesz :tak:

No właśnie, a propo mięsa - codziennie dzieciom dajecie?? Bo ja Piotrusiowi nie.. :sorry2: Już kilka dni nie jadł wogóle mięska :zawstydzona/y: Na jutro mu kurczaczka ugotuję :tak:

blueberry pytanie nie do mnie, ale mnie zaciekawiło skąd takie pytanie?
Miksujecie jeszcze dzieciom jedzenie?
No, ja miksuję. Głównie dlatego, że z reguły gotuję więcej i zamrażam. A poza tym szkoda mi tej wody z jarzyn (w niej zostają wszystkie witaminy), a nie wiem jak inaczej ją podać. Oddzielnie wodę, oddzielnie jarzynę, mięsko? Jakoś cały czas mi się wydaje, że powinnam młodego zdrowo karmić i ciągle robię mu jedzenie opierając się na schemacie żywienia. Dlatego zapytałam, czy dajecie oprócz zupy mięso i warzywa, bo zupa to głównie wywar. Pewnie przesadzam ;-)

Szczerze powiedziawszy nie wiem :sorry2: Nigdy nie byłam w komisji rekrutacyjnej i jakoś się nie interesowałam :sorry2: Ale spytam, jeśli chcesz :tak:
Nie kłopocz się :-). Myślałam, że coś ci się obiło o uszy :-).

Mięso daję codziennie (patrz wyżej :-))

reklama
ja miksuję zupy jak robię z mięsem, ale jakma ziemniaki i mięso to nie mix, dziś zrobiłam jej naleśniki z pieczenią:-)

żółtko zaniedbałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a nie powinnam bo ma anemię, kontrolujemy morfologię z tego względu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry