• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MENU naszych marcowych pociech

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a moje dziecko właśnie wcina kanapeczkę z bułeczką, wędlinka drobiowa i masełkiem dla alergików :-p
Zaczynamy eksperymentować powolutku :tak:

reklama
Wczoraj zrobiłam małej naleśniki ale bez jaja tylko z mąką kukrydzianą z przepisu bobovity. Wyszły całkiem dobre, smakowały jej, tylko przez brak ząbków miała problem z poradzeniem sobie z nimi. Szkoda, bo mógłby to być kolejny stały posiłek, pojawiający się co jakiś czas w menu.

Zupa ogórkowa nie podeszła jej. Była za kwaśna dla niej. Marszczyła się aż w końcu odmówiła jej jedzenia :-D Dziwne, że ogórka kiszonego weźmie do rączki i ssie :-p

A dziś na drugie śniadanie mam zamiar dać twarożek ze śmietaną i cukrem. Ciekawi mnie czy ruszy?

Nasze jedzenie ostatnio to męka.
Skusi się na jedzenie tylko pod warunkiem, że ma swoją łyżkę, którą macza w jedzeniu i też sama je, a ja pomiędzy tym podaję jej z własnej łyżeczki. O tym, że musi smakować jej to oczywiście nie wspominam ;-)

reklama
Moja jak już nic nie chce jeść to daje jej chleb z masłem i to zawsze zje. Oprócz tego żółtko i pulpet z mięsa . Tym nigdy nie pogardziła. Ostatnio ziemniaki i ryż też nie zjadliwe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry