T
tigger
Gość
mojemu mezowi bardzo smakuja dania sloiczkoweBo wbrew pozorom słoiczkowe dania są całkiem smaczne![]()
sam by chetnie jadlObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mojemu mezowi bardzo smakuja dania sloiczkoweBo wbrew pozorom słoiczkowe dania są całkiem smaczne![]()
sam by chetnie jadlTigger to teraz słoiczki dla Olivki i mężamojemu mezowi bardzo smakuja dania sloiczkowesam by chetnie jadl
nie musisz gotować
tylko troche by to bylo kosztowne, bo moj maz zjada potworne ilosci
a tak samo jak tam nie dodaję soli (no czasem dodam trochę) a mam wrażenie, że i tak te słoiczkowe są bardziej słone...dziwne 
to mój m w odróżnieniu od waszych nie tknie słoiczka i koniec- a Wika je lubi i dostaje w nidziele lub jak do kogs jedziemy,a tak to cały tydzień wcina moje obiadki. Najbardziej lubi rybę i kapusniak i ogórkowa, no i standard u dzieci pomidorówkę
.
teraz i rosół zły??? Zosia je od 7 miesiąca;-)elahar- jeny ale jest ty info. co podawać co nieteraz i rosół zły??? Zosia je od 7 miesiąca;-)