reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A mój to ma jakieś ostre jazdy 🤦. Wczoraj popoludniu i wieczorem szalał i kwękał z przerwami na plakanie ze 4 godziny. Zrobił do dziś 4 kupy, 2 normalne i 2 rzadkie. Dziś jak walnął tę ostatnią rzadką kupę to zmierzyłam mu temperaturę. Miał 37,5. Pojechałam do lekarza i on mówi, że na razie nic się nie dzieje, nie jest odwodniony i mam obserwować. Dam mu na wieczór paracetamol jak będzie tak szalał.
A mały od rana to kwęka, to placze, to się wygina. Jprdl, mam ochotę wystawić go za okno🤦. Nie wiem czego chce, nic mu nie pasuje , ani na rękach, ani w łóżeczku, ani jeść🤦. Przed chwilą zasnął. Zobaczymy ile pośpi 🤔. Pewnie z 15 min🤦. Od rana nic nie spał 🤦. Co za dziecko 🤦
u takich maluchow infekcje rozwiaja sie szybko wiec miej reke na pulsie. Kontroluj temperature i jak jutro dalej tak bedzie to mozliwe, ze bedziesz musiala wrocic do lekarza. Nie kazal moczu badac?

reklama
A mój to ma jakieś ostre jazdy 🤦. Wczoraj popoludniu i wieczorem szalał i kwękał z przerwami na plakanie ze 4 godziny. Zrobił do dziś 4 kupy, 2 normalne i 2 rzadkie. Dziś jak walnął tę ostatnią rzadką kupę to zmierzyłam mu temperaturę. Miał 37,5. Pojechałam do lekarza i on mówi, że na razie nic się nie dzieje, nie jest odwodniony i mam obserwować. Dam mu na wieczór paracetamol jak będzie tak szalał.
A mały od rana to kwęka, to placze, to się wygina. Jprdl, mam ochotę wystawić go za okno🤦. Nie wiem czego chce, nic mu nie pasuje , ani na rękach, ani w łóżeczku, ani jeść🤦. Przed chwilą zasnął. Zobaczymy ile pośpi 🤔. Pewnie z 15 min🤦. Od rana nic nie spał 🤦. Co za dziecko 🤦
Ja od 2h ciągam gwiazdę na rękach, nie daje się odłożyć 🤦‍♀️ cwaniak mały

reklama
Do góry