reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Test negatywny w dniu miesiączki

Ja też bardzo sceptycznie aczkolwiek uzależniam się od testów ! 🤣
No jest coś w tym…im dłużej kilka miesięcy nie wychodzą pozytywny tym serio idzie dostać jobla. Ja już chyba się przyzwyczaiłam tak bardzo do tych cieni i białych testów ŻE jak wyjdzie pozytywny to nie uwierzę 😂

reklama
No jest coś w tym…im dłużej kilka miesięcy nie wychodzą pozytywny tym serio idzie dostać jobla. Ja już chyba się przyzwyczaiłam tak bardzo do tych cieni i białych testów ŻE jak wyjdzie pozytywny to nie uwierzę 😂
Wole juz widzieć biel Vizira niż jakieś cienie fałszywe :/ nie zrozumiem tych testów nigdy 🤷‍♀️

Absolutnie ! A Ty to mnie dziś powaliłaś tymi fałszywi pozytywami….
Mnie same zwaliły, a jak narzeczonemu pokazałam wynik bety to do labo chciał dzwonić ze na pewno coś pomylili 🤷‍♀️
Tym bardziej, ze nigdy nic mi na testach nie wyszło nawet po czasie jak np wywalilam po 30 min czy godzinie do kosza, czysta biel. A tu różowe kreski a jednak fałsz 🤷‍♀️🤷‍♀️ Dopóki nie zobaczę na teście konkretnych dwóch kresek i potwierdzeniu w becie to już nie uwierzę

Mnie same zwaliły, a jak narzeczonemu pokazałam wynik bety to do labo chciał dzwonić ze na pewno coś pomylili 🤷‍♀️
Tym bardziej, ze nigdy nic mi na testach nie wyszło nawet po czasie jak np wywalilam po 30 min czy godzinie do kosza, czysta biel. A tu różowe kreski a jednak fałsz 🤷‍♀️🤷‍♀️ Dopóki nie zobaczę na teście konkretnych dwóch kresek i potwierdzeniu w becie to już nie uwierzę
No ja się nie dziwie, mojemu pokazałam to też się zdziwi że jakim prawem… szok. A w tym cyklu się staracie? Bo mogłam zgubić wątek

No ja się nie dziwie, mojemu pokazałam to też się zdziwi że jakim prawem… szok. A w tym cyklu się staracie? Bo mogłam zgubić wątek
To będzie nasz 3 cykl. Byłam wczoraj u ginka i powiedziała, ze jest jakaś mała pozostałość na lewym jajniku chyba po torbielu i ze moglbyc teraz cykl bezowulacyjny, ale mam się nie denerwować bo wszystko jest okej. Zaczęłam brać inofem i próbujemy w tym cyklu co 2 dzień po prostu ;) ale już bez testów itd, to sobie w tym miesiącu odpuszczam

To będzie nasz 3 cykl. Byłam wczoraj u ginka i powiedziała, ze jest jakaś mała pozostałość na lewym jajniku chyba po torbielu i ze moglbyc teraz cykl bezowulacyjny, ale mam się nie denerwować bo wszystko jest okej. Zaczęłam brać inofem i próbujemy w tym cyklu co 2 dzień po prostu ;) ale już bez testów itd, to sobie w tym miesiącu odpuszczam

No jasne trzeba czasami po
Lekku. Ja tez robiłam przerwy jak za bardzo się wkręciłam to wiedziałam że trZeba zrobić przerwie. No u mnie ten cykl raczej stracony, test rano negatyw nie będę się już w to bawić. Następnym razem 🤷‍♀️

Ej laski dzisiaj miałam wizytę u endokrynolog i mówiła mi że nie zachodzę w ciąże bo mam za duże tsh 🙊 i zwiększyła dawkę leków i jak zbije do 1,5 to można już działać ❤️

reklama
@Puchatymis wiesz u mnie też bez kreski i bez okresu 😅 cieszę się że znalazłaś przyczynę teraz już z górki i do przodu ! U mnie to pierwszy cykl starań po poronieniu co było we wrześniu więc na spokojnie wszystko 😇

Do góry