reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciężaróweczki po in vitro

maliny uschły. W tym roku rzuciłam się na pomidory 😬 kupiłam tonę nasion, planuje uprawę w skrzyniach.
Ja co roku podchodze do pomidorow ,teraz czekam na nasiona i co roku mam te cholerna zaraze na lisciach,teraz bede pryskac bo mnie cos trafi niedlugo😅a maliny wywalilam i wsadzam wersje bez kolcow,dzisiaj sadzimy z twixami truskawki.

reklama
A ja jade z koksem💪caly ogrod warzywny wczoraj juz przekopalam i pare taczek chwastow wywalilam,teraz nawozenie ...i kwiatow bede miliony kupowac,tak juz sie ciesze.koniec mowienia ,ze sie nie da👊
a my kupiliśmy z mieszkaniem działkę i jedyne co jest zrobione to ścięte te wszystkie stare drzewa jakieś przesuszone krzaki po malinach i zgrabione trawa po całej długości w tym roku nic nie robie nawet warzywnego w maju mam poród nie będę po ogrodach latać 🤦‍♀️aby z mieszkaniem się wyrobić to pomyślę za rok o warzywach i kwiatach 😉🙃

😂😂😂😂😂😂😂 już Cię widzę z tą łopatą. Też bym tak poszalala. Ja za to myślę że za jakiś miesiąc wrócę do BIEGANIA !!!!!!
Do biegania wrocilam tydzien temu,na razie jeszcze 2-3 km i umieram🤣ale czuje sie tak zajebiscie ,glowe mam free od wszystkiego.Dzieci sa super,ale jak sie czlowiek rozleniwi i na wszystko ma argumenty,to juz jest katastrofa( mowie o sobie)😅🙈

a my kupiliśmy z mieszkaniem działkę i jedyne co jest zrobione to ścięte te wszystkie stare drzewa jakieś przesuszone krzaki po malinach i zgrabione trawa po całej długości w tym roku nic nie robie nawet warzywnego w maju mam poród nie będę po ogrodach latać 🤦‍♀️aby z mieszkaniem się wyrobić to pomyślę za rok o warzywach i kwiatach 😉🙃
Ja czekalam tez ,w ciazy mnie to wiecej czy mniej" malo obchodzilo" wiec cie rozumiem i jak najbardziej popieram ,tym bardziej ze duzo pracy was czeka.

Ja czekalam tez ,w ciazy mnie to wiecej czy mniej" malo obchodzilo" wiec cie rozumiem i jak najbardziej popieram ,tym bardziej ze duzo pracy was czeka.
zajoba idzie dostać z mieszkaniem a co jeszcze po ogrodzie się motać 🙃ale z drugiej strony na rękę mi to bo ja nie przepadam za grzebaniem się w ziemi 🤣

Ja co roku podchodze do pomidorow ,teraz czekam na nasiona i co roku mam te cholerna zaraze na lisciach,teraz bede pryskac bo mnie cos trafi niedlugo😅a maliny wywalilam i wsadzam wersje bez kolcow,dzisiaj sadzimy z twixami truskawki.
Weź nie strasz , wysiałam chyba z 8 rodzajów pomidorów. Jeszcze obiecałam znajomej sadzonki, normalnie mam stres że wszystko uschnie😂 Na razie ładnie rosną.

reklama
Do biegania wrocilam tydzien temu,na razie jeszcze 2-3 km i umieram🤣ale czuje sie tak zajebiscie ,glowe mam free od wszystkiego.Dzieci sa super,ale jak sie czlowiek rozleniwi i na wszystko ma argumenty,to juz jest katastrofa( mowie o sobie)😅🙈
Dla mnie bieganie to całe moje życie. Przed ciąża oczywiście. Baaardzo tego potrzebuje.

Do góry