Ceonis
Fanka BB :)
Boże jak ja się cieszę, że jest ta grupa!Z racji tego, że zaraz idę na trening i na piwsko i mnie tu nie bedzie, chciałam Wam powiedzieć, że ten czas z Wami sprawił, ze mój zgnojony nastrój naprawdę się poprawił.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Boże jak ja się cieszę, że jest ta grupa!Z racji tego, że zaraz idę na trening i na piwsko i mnie tu nie bedzie, chciałam Wam powiedzieć, że ten czas z Wami sprawił, ze mój zgnojony nastrój naprawdę się poprawił.![]()
za Nas niech chociaż jednego łyczka weźmieBoże jak ja się cieszę, że jest ta grupa!Baw się dobrze, wypij dwa albo i trzy!
![]()
Prog ladny. Czekamy dalejWidzę, że świetnie się bawicieJa też się uśmiałam
napiłabym się tej wódy z wami
Jakby co, to ciągle czekam na betę -.- Na razie dostałam tylko wynik proga - 19,6.
Piękne zdjęcie i figura oczywiście!A propo rozkminy o moim kolorze włosów to proszę uprzejmie:
Zobacz załącznik 1385498
Polecam ta pozycje po seksie.
Tak, chce sie pochwalić xD
Ja też chętnie bym jakąś dramę przytuliła. Jestem w takim stanie psychicznym ze bym sie nawet włączyła, a rzadko mi się to zdazra
Oooo wczoraj była dobra beka na nowym wątkuChyba zacznę przeglądać inne wątki w poszukiwaniu takich uciech, nie miałam pojęcia, że są takie akcje w miejscu, gdzie każda wie po co i dlaczego tu jest. You made my day![]()
Po tym poście pomyślałam że jesteśmy trochę jak faceci, którzy cieszą się że ich kolega będzie uprawiał seks, nawet jeśli oni w danym momencie nie mogąjaznaczy już byłam przez chwilę, teraz magazynujemy towar i w weekend robimy dziecko. Dziś pęcherzyk 21,5/22 mm więc do niedzieli powinien wybuchnąć
O Krystek! Ale nas wszystkie zszokowałaś :OA propo rozkminy o moim kolorze włosów to proszę uprzejmie:
Zobacz załącznik 1385498
ja mam sypialni duże skosy - nie dam rady tak zrobić!A propo rozkminy o moim kolorze włosów to proszę uprzejmie:
Zobacz załącznik 1385498