ja już mam prawie załatwione na pierwszą połowę lipca czekmy tyko na przydział.w Łazach to koło mielna i koszt jakieś 120zl za domek a w domku dwie sypialnie,salon.kuchnia i poddasze i łazienka z tarasikiem w zorganizowanym ośrodku wszystko tam jest plac zabaw boiska miejsce na grila super już raz tam byłam i teraz doczekać się nie mogę
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Meg Kubula śliczny, a na tym środkowym zdjęciu ma zabójczą minkę
Anula jaki malutki sssssssssłodziak:-)
Kasia niezły śmieszek z Nicolki
A ja też poproszę o tuningowaną ale coca colę;-)

no my Sikorka ad zatoke Gdanska to pewne i pewnie ze dam znak ;-)[...]
to daj znac kiedy i gdzie to się może strzaśniemymy też nad nasze morze wybywamy
;-)
no brzmi ciekawie...czy ktos ma namiary na cos w rownie atrakcyjnej cenie w oklicach Trojmaista? ;-) Super Anula!!ja już mam prawie załatwione na pierwszą połowę lipca czekmy tyko na przydział.w Łazach to koło mielna i koszt jakieś 120zl za domek a w domku dwie sypialnie,salon.kuchnia i poddasze i łazienka z tarasikiem w zorganizowanym ośrodku wszystko tam jest plac zabaw boiska miejsce na grila super już raz tam byłam i teraz doczekać się nie mogę

on tak czesto robi...to zabkowanie mu daje w kosc i chyba zgrzyta zebami i taka mina mu wychodzi jakby cossmierdzialo ....Meg Kubula śliczny, a na tym środkowym zdjęciu ma zabójczą minkę

to zasługa mojej teściowej to od niej z pracy a gratis mam ją na tydzieńno my Sikorka ad zatoke Gdanska to pewne i pewnie ze dam znak ;-)
no brzmi ciekawie...czy ktos ma namiary na cos w rownie atrakcyjnej cenie w oklicach Trojmaista? ;-) Super Anula!!![]()

sikoreczka79
reklama
sikoreczka79
Podziel się: