reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zanik objawów ciąży

reklama
Jestem w 8tc i od 6 TC miałam mdłości odrzuciło mnie od kawy. Teraz w 8tc zero mdłości, kawa już mi też smakuje zero objawów które miałam dotychczas jedynie piersi dalej bolą przy dotyku. Martwię się czy coś może być nie tak . Miała któraś z was podobnie ?
Cześć. Jak z Twoja ciąża? Ja mam podobnie. Około 8 tydzień i objawy ustały. Niestety rok temu miałam tak samo i straciłam ciąże. Boje się ze teraz będzie tak samo. Wizyta u ginekologa za 2 dni wiec wszystko się okaże.

Cześć. Jak z Twoja ciąża? Ja mam podobnie. Około 8 tydzień i objawy ustały. Niestety rok temu miałam tak samo i straciłam ciąże. Boje się ze teraz będzie tak samo. Wizyta u ginekologa za 2 dni wiec wszystko się okaże.
U mnie aktualnie 16tc z ciążą wszystko w porządku ☺️
Objawy ustały właśnie w 8tc i już więcej się nie pojawiły na początku też byłam wystraszona bo w pierwszej ciąży pierwsze miesiące były straszne. Nie przejmuj się zobaczysz będzie dobrze każda ciąża jest inna dobrze że masz lekarza za dwa dni to się okaże co i jak. Nie przejmuj się na zapas ☺️
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i daj znać jak będziesz wiedziała 😉

Dzisiaj byłam u lekarza 9 tc wszystko w porządku serduszko też pięknie bije.
Teraz nic tylko się cieszyć że mdłości już nie męczą 😃
Cieszę się bardzo ze wszystko się dobrze układa. U mnie identyczny scenariusz , 8 tydzień, od wczoraj objawy jakby ustały, cała noc spac nie mogłam bo w zeszłym roku po ustąpieniu objawów ciąża obumarła. Za 2 dni wizyta u gini. Takie przypadki dają mi nadzieje ze może być dobrze;)
Objawy ustały właśnie w 8tc i już więcej się nie pojawiły na początku też byłam wystraszona bo w pierwszej ciąży pierwsze miesiące były straszne. Nie przejmuj się zobaczysz będzie dobrze każda ciąża jest inna dobrze że masz lekarza za dwa dni to się okaże co i jak. Nie przejmuj się na zapas ☺️
dzięki , widzę ze dużo dziewczyn tak ma wiec podniosło mnie to trochę na duchu ;)

Hej, wczoraj miałam wizytę u lekarza, z ciąża wszystko Ok, 9 tydzień także niepotrzebnie panikowała ale serio ciąża po wcześniejszej stracie jest mega ciężka 😐 a objawy zniknęły na 1,5 dnia po czym wróciły ze zdwojoną siłą 😂

Hej, wczoraj miałam wizytę u lekarza, z ciąża wszystko Ok, 9 tydzień także niepotrzebnie panikowała ale serio ciąża po wcześniejszej stracie jest mega ciężka 😐 a objawy zniknęły na 1,5 dnia po czym wróciły ze zdwojoną siłą 😂
To super😉 domyślałam się że po stracie to same czarne myśli w głowie 😐
U mnie na szczęście objawy były tylko przez tydzień i już więcej się nie pojawiły , druga ciąża jest dużo łaskawsza od pierwszej 🤣

Do góry