Ja robilam ruskie ale na raty bo miska to 3 razy wszystko dluzej.Wyszly pycha
reklama
***** ja lubie kapuche ale jesc nie mogeJa jutro standard, rosół i schabowe. Wczoraj pizzę robiłam, ale coś mi nie wchodzi
Też dziś kupiłam młoda kapustę i ślinka mi na nią leci. Ja właśnie u teściowej i mąż się drinkuje. Ciasto mam z biedry, bo lenia mam ostatnio na robienie
hahaha a ja okanie mogę zmrużyć bo odstawiłam aspargin bo już to moje rls zespół niespokojnych nóg zanikło no to teraz mi daje czadu a w domu nie mam żadnej tabletki buuuuMój mały to normalnie oszukista jest. Stękał, poszłam zrobiłam mleko, przychodzę, patrzę - śpi
. I właśnie stoję z tym mlekiem i nie wiem co ze sobą zrobić
![]()
Coś ty? Aż tak ci daja nogi czadu?hahaha a ja okanie mogę zmrużyć bo odstawiłam aspargin bo już to moje rls zespół niespokojnych nóg zanikło no to teraz mi daje czadu a w domu nie mam żadnej tabletki buuuuByle do maja
![]()
no dramat jakiś ta noc była kulałam się z boku na bokCoś ty? Aż tak ci daja nogi czadu?
bazylia128
Fanka BB :)
Znam ból niespokojnych nóg- fuuuj. Dolegliwości zniknęły po porodzie razem że zmęczeniem. Teraz zasypiam w 1 minutę. Dziewczyny ja tam u fryzjeraaaa. Jak mi ciężko było wyjść z domu. Biały adidas mójno dramat jakiś ta noc była kulałam się z boku na bokpomimo tego że sama spałam bo Grześka wyprosiłam do innego pokoju bo drinków mu się zachciało to nie będę tego wdychać
![]()
Załączniki
bazylia128
reklama
Pchełka216
od tyłu wygląda wygląda gej@fredka84 pa na mojego fryzjera, podobno jest gejem. Zajebii... sty jest.