MartaS89
Fanka BB :)
Czyli ginekolog może coś zalecić?tsh mówi się żeby było do 2 a najlepiej do 1.5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli ginekolog może coś zalecić?tsh mówi się żeby było do 2 a najlepiej do 1.5
Kenia!Dziewczyny moze mi podpowieciegdzie można leciec na urlop w sierpniu poza Europe ale żeby się nie ugotować i nie trafić na jakąś porę deszczową? Możemy poświęcić 1-3 tyg, moze być plażka, drineczki ale i jakieś zwiedzanko. Any idea?
Oooo o Kenii nie pomyślałamKenia!lipiec i sierpień to tam chyba najchłodniejsze miesiące, pogoda oscyluje w okolicach 27 stopni
ewentualnie Tajlandia, tam tez w naszym sezonie letnim jest (stosunkowo) chłodno
![]()
Dobrze, ja kiedyś miałam koło 10 i musiałam brać tabletki by to unormowaćHejka ! Mam wynik androstadion - 1,69 na/ mL norma od 0,4 - 3,4. Powiedzieć, ze chociaż to jest ok![]()
Chociaż tyle !Dobrze, ja kiedyś miałam koło 10 i musiałam brać tabletki by to unormować
ja kiedyś miałam też 2.5 i nic z tym nie robiłam a później jak kontrolowałam to było 1.5 bez żadnych lekow. Także nie wiem czy gin będzie chciał coś wypisać bo nie jest ten wynik jakiś tragiczny.Czyli ginekolog może coś zalecić?
nie badałam tego nigdy...Hejka ! Mam wynik androstadion - 1,69 na/ mL norma od 0,4 - 3,4. Powiedzieć, ze chociaż to jest ok![]()
Ja badałam bo mi dermatolog kazała bo strasznie mi się włosy przetluszczaly i wypadały do tego szybko przytyłam 15 kg głównie w centralnej części ciała. Okazało się ze miałam androstendion podwyższony 3 krotnie i 17-oh progesteron tez. Miałam podejrzenie przerostu nadnerczy i leżałam na endokrynologi ginekologicznej by to sprawdzić ale na szczęście nie było to to i wszystko się uformowało po tabletkach anty.nie badałam tego nigdy...