reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja się troszke pochwale:-DKarolek zaczyna mówic po ludzkiemu.Fakt,że tylko jak ma dzień ale:tak::tak:Ostatnio na spcerku usłyszłą szczekającego psa to zaczął pokazywać na niego i mówić "Piesek".Jak zobaczył fotke małych Sikoreczek zaraz "Dzieci".No i jak biegnie do piasku tez "Dzieci" woła.Wczora złapał tel i nawija "Tata, tata, gdzie, jest gdzie"No super!!!

mamy piątek, mamy i właśnie zdało by się jakieś PPD, ale nie jestem do końca przekonana:baffled: Może jutro, bo dziś to chyba po buty dla młodych pojadę:tak:
Bodzia ty mnie nie denerwuj:growl: Dawaj te scrapki a nie focha zarzucasz:sorry2: Ja tak na nie czekam:-D
myslalam ze pwoiesz......nie nie Meg dzis sroda...siadaj i polej cos ;-) no to kolezanki ja ide niebawem...;-)

jestem na etapie oduczania małego drożyzny i jego emolium zamieniłam na Bambi też alergi nie dostaje a oszczędność jakieś 20 zl na płynie,drugie tyle na szamponie i dwa razy ryle na balsamie do ciała.Może w przyszłym miesiącu coś sobie kupię za te oszczędności;-);-) Dobijają mnie co miesiąc te wizyty w aptece po prostu a jak mu nie szkodzą to można prawda?

Właśnie się dowiedziałam ze moja nowa tunika farbuje:baffled: Adrianek ma różowe skarpetki i dlamatyńczyki na koszulce:zawstydzona/y:
Meg to że jest piąteczek nie znaczy że nie możesz zasiąśc i polac:tak::laugh2:

BODZINKA- widziałam na blogu scrapki cudne ja niestety nie raz próbowałam ale nie daje rady:wściekła/y::no:ostatnio kompa prawie zachlasnełam z tej zlosci

jestem na etapie oduczania małego drożyzny i jego emolium zamieniłam na Bambi też alergi nie dostaje a oszczędność jakieś 20 zl na płynie,drugie tyle na szamponie i dwa razy ryle na balsamie do ciała.Może w przyszłym miesiącu coś sobie kupię za te oszczędności;-);-) Dobijają mnie co miesiąc te wizyty w aptece po prostu a jak mu nie szkodzą to można prawda?
pewnie że można! Jak małemu nic nie jest to zamień na tańsze:tak: Moja mała też na bambino chowana i jest oki;-)

reklama
Ja się troszke pochwale:-DKarolek zaczyna mówic po ludzkiemu.Fakt,że tylko jak ma dzień ale:tak::tak:Ostatnio na spcerku usłyszłą szczekającego psa to zaczął pokazywać na niego i mówić "Piesek".Jak zobaczył fotke małych Sikoreczek zaraz "Dzieci".No i jak biegnie do piasku tez "Dzieci" woła.Wczora złapał tel i nawija "Tata, tata, gdzie, jest gdzie"No super!!!
Bodzia gratulasy!!! :-)

Właśnie się dowiedziałam ze moja nowa tunika farbuje:baffled: Adrianek ma różowe skarpetki i dlamatyńczyki na koszulce:zawstydzona/y:
Meg to że jest piąteczek nie znaczy że nie możesz zasiąśc i polac:tak::laugh2:
no i to mi sie pdoba :-) kawke? herbatke? ;-):-p:-p:-D:-D

Do góry