sikoreczka79
Fanka BB :)
mamy piątek, mamy i właśnie zdało by się jakieś PPD, ale nie jestem do końca przekonanaczy my dzis mamy piatek? chyba tez mnie dopadnie PPD...

Bodzia ty mnie nie denerwuj

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamy piątek, mamy i właśnie zdało by się jakieś PPD, ale nie jestem do końca przekonanaczy my dzis mamy piatek? chyba tez mnie dopadnie PPD...
myslalam ze pwoiesz......nie nie Meg dzis sroda...siadaj i polej cos ;-) no to kolezanki ja ide niebawem...;-)mamy piątek, mamy i właśnie zdało by się jakieś PPD, ale nie jestem do końca przekonanaMoże jutro, bo dziś to chyba po buty dla młodych pojadę
Bodzia ty mnie nie denerwujDawaj te scrapki a nie focha zarzucasz
Ja tak na nie czekam
![]()
pewnie że można! Jak małemu nic nie jest to zamień na tańszejestem na etapie oduczania małego drożyzny i jego emolium zamieniłam na Bambi też alergi nie dostaje a oszczędność jakieś 20 zl na płynie,drugie tyle na szamponie i dwa razy ryle na balsamie do ciała.Może w przyszłym miesiącu coś sobie kupię za te oszczędności;-);-) Dobijają mnie co miesiąc te wizyty w aptece po prostu a jak mu nie szkodzą to można prawda?
Bodzia gratulasy!!! :-)Ja się troszke pochwaleKarolek zaczyna mówic po ludzkiemu.Fakt,że tylko jak ma dzień ale
Ostatnio na spcerku usłyszłą szczekającego psa to zaczął pokazywać na niego i mówić "Piesek".Jak zobaczył fotke małych Sikoreczek zaraz "Dzieci".No i jak biegnie do piasku tez "Dzieci" woła.Wczora złapał tel i nawija "Tata, tata, gdzie, jest gdzie"No super!!!
no i to mi sie pdoba :-) kawke? herbatke? ;-)Właśnie się dowiedziałam ze moja nowa tunika farbujeAdrianek ma różowe skarpetki i dlamatyńczyki na koszulce
Meg to że jest piąteczek nie znaczy że nie możesz zasiąśc i polac![]()