A też miałyście tak wizyty ja mam się stawić 12 to będzie pierwszy dzień stymulacji a potem dopiero w 8 dniu stymulacjiDo inv sa mocniejsze leki wiec więcej produkuje się tych jajeczek, poza tym tez jest monitoring przed wiec jak cos lekarz może zmienić dawki
A jeśli chodzi o punkcje to nie ma się czego bać, ja też bardzo się bałam pierwszej punkcji tzn właśnie narkozy ale poszło sprawnie, dają Ci lek usypiajacy kreci się w głowie i usypiasz , ja zawsze mialam super sny na punkcjach i nie chciało mi się budzicpotem odpoczywasz na sali, ja dostawałam herbatkę i potem wizyta u lekarza
![]()
reklama
Tak Kochana. Między 7-9 przeważnieA też miałyście tak wizyty ja mam się stawić 12 to będzie pierwszy dzień stymulacji a potem dopiero w 8 dniu stymulacji![]()
Bedzie dobrze!U mnie też dziś bez szału beta 1258 a dwa dni temu było 768.40 ale już nie badam więcej nie mam na to już sily. W poniedziałek wizyta u lekarza co ma być będzie.
Te przyrosty to nie czysta matematyka tylko zycie
Chciałabym w to wierzyć ale coraz bardziej się bojęBedzie dobrze!
Te przyrosty to nie czysta matematyka tylko zycieBedzie git!!
bedzie dobrze!Chciałabym w to wierzyć ale coraz bardziej się bojęw poniedziałek usg
Dzięki czyli wszystko jest tak jak być powinnoTak Kochana. Między 7-9 przeważnie
Ja miałam przed stymulacją wizytę potem 5/6 dc czyli po 4_5 dniach stymulacji potem jakoś 10/11 dc monitoringiA też miałyście tak wizyty ja mam się stawić 12 to będzie pierwszy dzień stymulacji a potem dopiero w 8 dniu stymulacji![]()
Oczywiście to zależy od lekarza nie wiemJa miałam przed stymulacją wizytę potem 5/6 dc czyli po 4_5 dniach stymulacji potem jakoś 10/11 dc monitoringi
reklama
Pewnie tak wszystko zależy od lekarzaOczywiście to zależy od lekarza nie wiem
Podziel się: