Ja mam dzisiaj extra smalczyk na głowieNie bo zdjęcia w niedzielę biw zdążyłam zrobić. I tak chodzę w kitce. Jutro rano spróbuję cis wymodelowaćchociaż ja nigdy nie potrafię tak odtworzyć jak fryzjer.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dzisiaj extra smalczyk na głowieNie bo zdjęcia w niedzielę biw zdążyłam zrobić. I tak chodzę w kitce. Jutro rano spróbuję cis wymodelowaćchociaż ja nigdy nie potrafię tak odtworzyć jak fryzjer.
Screen zrobionyJa dzisiaj zrobiłam sałatkę w 5 minutsuper, smaczna i zdrowa. Czerwona cebulką posiekaną 4 ogórki kiszone w kostkę. Tuńczyk z puszki x 2, kukurydza, białą fasola i majonez do tego zioła.
Ja miałam godzinna drzemke I jak wstałam to nie wiem jak żyćA ja dziś usiłuje sprzątaćjak jedno ogarnę zaraz następne mam do sprzątania
![]()
Ja tydzien nie myłam glowyJa mam dzisiaj extra smalczyk na głowie![]()
Moja Basia też ma oczywiście kolki. Po jedzeniu mi placze, stęka.To pozostaje odliczac dni i tygodnie do konca 4 moesciaca ale juz po 3 powinno byc znacznie lepiej
jest, robilam na swietaJa miałam godzinna drzemke I jak wstałam to nie wiem jak żyćzaraz robię nalewkę z termomixa. Whisky, białą czekolada, pomarańcze, śmietanka, brązowy cukier i żółtko. Napewno będę próbowała jak jest dobra
![]()
ale kolki to chyba sa wtedy kiwdy to jest codziennie o tej samej porze i trwa po kilka godzin. Redzta to po prostu niedojrzalosc ukladu.Moja Basia też ma oczywiście kolki. Po jedzeniu mi placze, stęka.
Uuuuu jak poogarniam moje dziewczyny na wieczór to zabieram się za nalewkejest, robilam na swietaI kinderkowa jest meega
No tak. A u nas zależy od dnia. Więc Basia poprostu chyba tak jak piszesz. Ale Natalka miała.. Oj miała mega. Już pisalam że balkony zamykalismy. O 19 zawsze byliśmy w domuale kolki to chyba sa wtedy kiwdy to jest codziennie o tej samej porze i trwa po kilka godzin. Redzta to po prostu niedojrzalosc ukladu.
Kolki sa straszliwym hardcorem, bo przez kilka godzin dziecka nie da sie uspokoic…