reklama
dam znać na pewno. A co do plotek to moje kumpelki już się przyzwyczaiłyMadziu jak Ci m. kupi to daj znać czy na pewno są w promocji bo w ofercie nie było.
A Twój m. bystry wie że w pierwszej godzinie to najwięcej plotek idzie;-);-);-)![]()

Szymek z lubością mi wyrywa włosy garściamitaki wiek
.
u mnie tez mała kłaki sobie wyrywa ale tylko czasamijuz myslalam ze cos z nia nie tak ale widze ze u ciebie tez tak jest wiec juz sie nie martwie:-)
a co do pampersów to zeczywiscie w polandii drogie,,,,,,,,,,,,,,,,jak ja zobaczyłam ceny to mnie wytrzeszcz gałek ocznych trafiłu nas paka 72szt pampersa ze zniaką 8ł kosztuje.....
mała zasneła a ja mam chwilke dla siebie:-):-) buczy dzis cały dzien tylko na apa by chciała zeby chyba znow ida brrrrrrrrr,,,,
rozkręcimy jutro jakąś fiestę Anula to nie będziesz miała czasu potęsknić;-);-)mój m. ma jutro i w niedziele nocki:--
-(Ale jutro cały dzięń z nami a w niedziele niestety odsypia i znów do pracy:-
-
-
-(Nie lubie jak ma nocki.bardzo nie lubie
![]()
Bodzia cieplutkiego kąpusiania:-)
wrednaKarl próbuje zaśpić przy cycu więc zastosuje wannową sztuczke.Idu go włożyc do wanny po to nie godzina na drzemki![]()

[
u mnie tez mała kłaki sobie wyrywa ale tylko czasamijuz myslalam ze cos z nia nie tak ale widze ze u ciebie tez tak jest wiec juz sie nie martwie:-)

Bodzia żebys nie wysechła

reklama
supeerrrrrozkręcimy jutro jakąś fiestę Anula to nie będziesz miała czasu potęsknić;-);-)
Bodzia cieplutkiego kąpusiania:-)

w sumie to już się przyzwyczaiłam i zastanawiam się jak to będzie jak zmieni pracę

Podziel się: