reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

A UŻYWAŁYŚCIE MOŻE ARIEL LIQUID?
Chodzi mi o takie małe saszetki z płynem w środku i niby się to daje prosto do bębna ale nie rozumiem jak ten płyn ma się wydostać z tego woreczka??

reklama
ooooooooo
a mój Dominik dziś kończy 7 miechów!
Ten Ariel to oczywiście coś ala tabletki do prania, też w pudełeczku ale to są niebieskie woreczki z płynem

witam z wieczorka a mi smutno
Szyma nie ma w domku a ja za nim tęsknię i jest mi głupio bo go okłamałam że nie będzie spał w szczecinie a będzie itak mi głupio
i jestem zła bo znów mi skoczyła rata kredytu i nie rozumiem jak mozńa być taką perfida i co miesiąc podnosic raty buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
doti przykro mi ze musieliście wylądować w szpitalu i to w takim przepełnionym
moja córcia już śpi a mi się nic nie chce a w domku trzeba ogarnąć na weekend no nic jutro posprzątam dziś mi się nie chce no i jak zwykle moja pięta achillesowa to pranie które ciągle udaje że się suszy, och mam dosyc

Aaaaa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem zła!!!! Właśnie pieke tą zapiekanke już ponad godzine!!!! Ziemniaki wciąż twarde jak tak dalej pójdzie to spali się wszytsko i będzie do ******

A miałam się zapytać jak zapisać się do tego punktu dla mamy????

Ja dziś byłam na praktykach w ognisku i przyszedł sześcioletni chłopiec, który nie umie mówić. Tzn. mówi,ale kompletnie niezrozumiale. Ja o tym nie wiedziałam i jak usiadłam z nim do czytania to miał problem, żeby powtórzyć po mnie słowa i się popłakał. A ja prawie z nim (ale twarda byłam i się nie dałam). Jak poszliśmy do łazienki, żeby się umył, bo przyszedł brudny to on nie wiedział jak mydła użyć:szok:. Poza tym nieładnie pachniał, domyślam się, że w domu nikt nie pilnuje czy się myje. Od kierowniczki się dowiedziałam,że jego matka jest w ciąży z 4 dzieckiem i nim się wcale nie interesuje. Na szczęście szkoła się zainteresowała i chodzi do logopedy. Jak się pojawił na początku roku w ognisku to nie umiał powtórzyć słowa: "Ola". Teraz już umie. Tak mi go szkoda. :-(A jemu jest tak wstyd i przykro. A jest taki słodki i chce się uczyć.

Ja dziś byłam na praktykach w ognisku i przyszedł sześcioletni chłopiec, który nie umie mówić. Tzn. mówi,ale kompletnie niezrozumiale. Ja o tym nie wiedziałam i jak usiadłam z nim do czytania to miał problem, żeby powtórzyć po mnie słowa i się popłakał. A ja prawie z nim (ale twarda byłam i się nie dałam). Jak poszliśmy do łazienki, żeby się umył, bo przyszedł brudny to on nie wiedział jak mydła użyć:szok:. Poza tym nieładnie pachniał, domyślam się, że w domu nikt nie pilnuje czy się myje. Od kierowniczki się dowiedziałam,że jego matka jest w ciąży z 4 dzieckiem i nim się wcale nie interesuje. Na szczęście szkoła się zainteresowała i chodzi do logopedy. Jak się pojawił na początku roku w ognisku to nie umiał powtórzyć słowa: "Ola". Teraz już umie. Tak mi go szkoda. :-(A jemu jest tak wstyd i przykro. A jest taki słodki i chce się uczyć.

:-:)-:)-( niestety takich dzieci jest więcej

Kasiu, ja zawsze podgotowuję ziemniaki na zapiekankę.

dokładnie bo inaczej to można czekać i czekać

A miałam się zapytać jak zapisać się do tego punktu dla mamy????

Trzeba zbierać punkty do takiej książeczki którą dostaniesz jak kupisz pierwszym razem produkty PAMPERS minimum za 60 zł potem za każde wydane 20 zł jest 1 ptk

reklama
Do góry