reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Nuśka a umiala byś wkleić link strony tej co wybiera się te ubranka ?bo mi blokuje na tym gdzie trzeba kliknąć na zdjęcie aby przejść dalej

reklama
Ja dziś byłam na praktykach w ognisku i przyszedł sześcioletni chłopiec, który nie umie mówić. Tzn. mówi,ale kompletnie niezrozumiale. Ja o tym nie wiedziałam i jak usiadłam z nim do czytania to miał problem, żeby powtórzyć po mnie słowa i się popłakał. A ja prawie z nim (ale twarda byłam i się nie dałam). Jak poszliśmy do łazienki, żeby się umył, bo przyszedł brudny to on nie wiedział jak mydła użyć:szok:. Poza tym nieładnie pachniał, domyślam się, że w domu nikt nie pilnuje czy się myje. Od kierowniczki się dowiedziałam,że jego matka jest w ciąży z 4 dzieckiem i nim się wcale nie interesuje. Na szczęście szkoła się zainteresowała i chodzi do logopedy. Jak się pojawił na początku roku w ognisku to nie umiał powtórzyć słowa: "Ola". Teraz już umie. Tak mi go szkoda. :-(A jemu jest tak wstyd i przykro. A jest taki słodki i chce się uczyć.

o kurcze aż się serce kraj ejak to czytam i gdzie tu sprawiedliwość

Na torrenty.org znalazł i ściągnoł :)

a te torrenty to cos jak emule?? jak się z tego ściąga?

Nuśka a umiala byś wkleić link strony tej co wybiera się te ubranka ?bo mi blokuje na tym gdzie trzeba kliknąć na zdjęcie aby przejść dalej
na jakie zdjęcia ty klikasz wchodzisz na ten link PAMPERS - punkt dla mamy i naciskasz na
Tu zamów swoje ubranko
i tam pojawi się strona do logowania gdzie wpisujesz swój numer telefonu i hasło z sms-a.

Izabela a gdzie mieszkasz ?
w czechowicach

U nas juz od 2 tygodni goraaaaaco, chodzimy w krotkich rekawkach :)
tak jak u mojego taty. juz jest taki opalony jak ja bede pod koniec wakacji

W kąpieli wodnej. Nie jestem zwolenniczka mikrofalowek i nawet jak robie dla siebie jedzonko to staram sie jak najrzadziej jej uzywac

ja tez staram sie nie uzywac mikrofali wogole. a malemu podgrzewam w kapieli wodnej

Ja się nie zgodziłam i wyszliśmy na żądanie. Już mam serdecznie dosyć stresowania małego i podawania mu luminalu i jakiś syropów uspokających.Jakby coś się działo to wrócimy (mam nadzieję że nie).
Jestem tak wyrąbana że szkoda mówić, Oskar też. Jak go położyłam w domu w cichym pokoju w jego łóżeczku to tylko się szeroko uśmiechnął, pogadał i zasnął słodko. W końcu.:-)
ja bym chyba zrobila to samo. wspolczuje przejsc wszpitalu i mam nadzieje, ze oskarek jak najszybciej wroci do zdrowia

kupilam sobie ta herbatke odchudzajaca z biedronki i jest nawet calkiem niezla. tylko, ze ja ja pije z dwoma lyzeczkami cukru :sorry2:. ale mnie odchuuuuudzi!!!!!!!
dalam dzisiaj piotrusiowi soczek przecierowy z bobo fruta (banan, agrest i cos tam jeszcze). smakowalo mu, ale oczywiscie ze szklanki

próbuje, próbuje i nic:wściekła/y:chyba już dam se z tym spokój bo szkoda nerwów no i z tego wszystkiego zapomnialam sie pochwalić że Mateuszek dziś wstal w lóżeczku no i tak mu się to spodobalo że co go wsadze do lóżeczka to on myk myk i już stoi i się śmieje:-D:-D:-D no i jeszcze caly czas go ciągnie w strone schodów,dziś to chyba ze 100 razy go musialam z tamtąd zabierać:-D postanowilam więc sprawdzić jak se poradzi z tymi schodami a on bez problemów na czworaka przy mojej asekuracji znalazl się na samej górze:szok::szok::szok: jutro montujemy barierki na schody bo chwila nieuwagi i może być nieszczęście

Witam dziewczyny!
Dziękuję za miłe powitanie. Tak duzo piszecie ze nie nadążam czytac wszystkich stron:-) ale mam nadzieję że trochę Was poznam. Chciałam się zapytac czy Wasze maleństwa już same siedzą. Moja Natka jak ją posadzę i podłożę coś pod plecki to siedzi ale sama nawet nie próbuje. Nie wiem czy to normalne. Ale muszę ją też pochwalic bo już bardzo ładnie pełza! I wkońcu przekonała się do jedzenia łyżeczką a miałysmy z tym problem.
Pozdrawiam gorąco wszystkie mamy i dzieciaczki

próbuje, próbuje i nic:wściekła/y:chyba już dam se z tym spokój bo szkoda nerwów no i z tego wszystkiego zapomnialam sie pochwalić że Mateuszek dziś wstal w lóżeczku no i tak mu się to spodobalo że co go wsadze do lóżeczka to on myk myk i już stoi i się śmieje:-D:-D:-D no i jeszcze caly czas go ciągnie w strone schodów,dziś to chyba ze 100 razy go musialam z tamtąd zabierać:-D postanowilam więc sprawdzić jak se poradzi z tymi schodami a on bez problemów na czworaka przy mojej asekuracji znalazl się na samej górze:szok::szok::szok: jutro montujemy barierki na schody bo chwila nieuwagi i może być nieszczęście
napisałam do Ciebie na priva żeby juz tu dziewczynom nie zanudzać:-) odpisz czekam:-)

reklama
Witam ta wieczorna pora.Mojemu mezusiowi wyrwali wkoncu tego cho.......zeba i ma wkoncu spokoj.Po tym wszystkim poszedl spac jak dziecko,razem z Naomi.Moje slodkie malenstwa(jedno duze,drugie male).
Zycze Oskarkowi jak najszybszego powrotu do zdrowia,bez koniecznosci wracania do szpitala.Mam nadzieje ze nie pomylilam imienia.
Kurcze zapomnialam co mialam jeszcze napisac,skleroza nie boli.Jak mi sie przypomni to dopisze.

Do góry