Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Dzięki, wzajemnieCześć Dziewczyny, jak tam u Was?
PS Zdrowych, wesołych Świąt!Aby kolejne były już w większym gronie
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, wzajemnieCześć Dziewczyny, jak tam u Was?
PS Zdrowych, wesołych Świąt!Aby kolejne były już w większym gronie
.
Niestety mogą być cykle bezowulacyjne, ale jeżeli są regularne lepiej założyć że są. Mój lekarz też mówił, że nie mogę zajść bo kp. A jak córka miała 5 miesięcy to zaszłamSuper, że jest taki wątek! Dołączę jeżeli możnaI od razu mam pytanie
Czy jeżeli po pół roku kp dostałam normalnie okres i od tego czasu mam go regularnie tak samo jak przed ciążą, to znaczy że mam normalnie owulację? Czy to nie jest żaden wyznacznik? Byłam u ginekologa zapytać, ale jakaś szurnięta kobieta nic mi nie chciała powiedzieć, tylko się uparła że nie mogę zajść w ciążę jak karmię piersią
![]()
Dziękuję za odpowiedźNiestety mogą być cykle bezowulacyjne, ale jeżeli są regularne lepiej założyć że są. Mój lekarz też mówił, że nie mogę zajść bo kp. A jak córka miała 5 miesięcy to zaszłamwięc może lepiej warto wybrać się na monitoring raczej prywatnie.
ja karmię i zaszłam przy 2 cyklu. Moja gin twierdzi, że w moim wieku to połowa cykli jest bezowulacyjnych, ale nigdy nie twierdziła, że przy karmieniu się nie da. Karm, szkoda starszego odstawiać.Super, że jest taki wątek! Dołączę jeżeli możnaI od razu mam pytanie
Czy jeżeli po pół roku kp dostałam normalnie okres i od tego czasu mam go regularnie tak samo jak przed ciążą, to znaczy że mam normalnie owulację? Czy to nie jest żaden wyznacznik? Byłam u ginekologa zapytać, ale jakaś szurnięta kobieta nic mi nie chciała powiedzieć, tylko się uparła że nie mogę zajść w ciążę jak karmię piersią
![]()
On ma 2,5 rokuja karmię i zaszłam przy 2 cyklu. Moja gin twierdzi, że w moim wieku to połowa cykli jest bezowulacyjnych, ale nigdy nie twierdziła, że przy karmieniu się nie da. Karm, szkoda starszego odstawiać.
Witaj! Trzymam kciuki w takim razie, żeby się szybko udało.Super, że jest taki wątek! Dołączę jeżeli możnaI od razu mam pytanie
![]()
A no to rzeczywiście i tak już długo jesteście na drodze kpOn ma 2,5 rokujuż zdecydowanie starczy i jemu i mi
![]()
aaaa Ok, u nas 17 miesiąc karmienia leci, a zaskoczyło miesiąc temu.On ma 2,5 rokujuż zdecydowanie starczy i jemu i mi
![]()