reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

Mój stwierdził, ze jestem pierwsza kobieta przy której nie wstydzi się pierdziec. Także…
Chryste, ja nie znam faceta, który się wstydzi pierdziec przy kimkolwiek 😂 a mój brat to jest pionierem w tych sprawach. Jak miał 8 lat, to leżał rozłożony na kanapie z girami jak do porodu i piernął na babcie. Zamiast przepraszam, powiedział do babci "skisłaś" 😂mi przy swoim raz się zdarzyło, ale to dlatego, że jego wiecznie nie ma, zawsze na dworze coś robi i nie mial takiego zaszczytu xD

reklama
Chryste, ja nie znam faceta, który się wstydzi pierdziec przy kimkolwiek 😂 a mój brat to jest pionierem w tych sprawach. Jak miał 8 lat, to leżał rozłożony na kanapie z girami jak do porodu i piernął na babcie. Zamiast przepraszam, powiedział do babci "skisłaś" 😂mi przy swoim raz się zdarzyło, ale to dlatego, że jego wiecznie nie ma, zawsze na dworze coś robi i nie mial takiego zaszczytu xD
Skislas

Wyję

no to ja przy moim to totalnie brak hamulców, on przy mnie z resztą też xD czasem się nawzajem śmiejemy ze swoich pierdów :D a tu sytuacja sprzed 20 sekund: Mąż - kicha. "Slyszałaś to? Pierdłem i kichłem" :D

Losie, ja tez mam libido jak po menopauzie i jestem mega „nudna”, lubię wygodnie w łóżku, ciepło, miękko 😅 ale czasem mam mam takie zrywy, że np wracamy z kina wieczorem i proponuję skręcić w las na szybciocha, a ostatnio po pijaku wysłałam mu SMS „idziemy do damskiej?” i poszliśmy 🤣🤣🤣 zdarza mi się to raz na pół roku a on to pamieta przez kolejne 5 lat 🙈😆 wiem, ze kręcą go takie akcje wiec czasem wychodzę poza swoją strefę komfortu 😂
No to ja na palcach jednej ręki mogę policzyć szalone akcje i to długo przed ślubem :p Raz mnie podpuszczał i prowokował że tego nie zrobię, a jednak i jakie było jego zdziwienie ogromne jak wylądowaliśmy w publicznym WC 😂 Teraz na jakieś takie rzeczy no nie mogę się przełamać, max prysznic 😀
Własnoręcznie nakręcony budżetowy aperolek :D
Oooo a jaki to budżetowy? 😁
jesu spytaj i i moje 😂😂😂
I mojeee dziś! 😂
Oessssuuu 😂 😂 😂 Skisłam czytając to 😂
no to ja przy moim to totalnie brak hamulców, on przy mnie z resztą też xD czasem się nawzajem śmiejemy ze swoich pierdów :D a tu sytuacja sprzed 20 sekund: Mąż - kicha. "Slyszałaś to? Pierdłem i kichłem" :D
To ostatnio najmniejszy maluch w rodzinie 5mcy też jednocześnie kichnął i pierdł 😂😂 Mój mąż w rodzinie mówi że na jego pierdy nikt się tak nigdy nie cieszy jak na malucha 😂
My ze starym też nie mamy przed sobą bąkowych tajemnic 😂 Zazwyczaj jego to bomby zapachowe, ale jak czasem ja walnę takiego co sprawia, że stary właśnie kiśnie, to on się zawsze tego niespodziewa, a ka płaczę ze śmiechu jakie miny wtedy odwala 😂🤣
Esuuuu ale mi zrobiłyście noc 😂 😂 😂 Turlam się ze śmiechu 😂😁https://media.tenor.com/images/003ba687710bca89d7450e4db0118839/tenor.gif

Tak jak obiecałam, tak zrobiłam. Biel wizira.

Załączniki

• EEC3B965-AFA0-4B3D-A245-CF1C6268A10A.jpeg
    EEC3B965-AFA0-4B3D-A245-CF1C6268A10A.jpeg
    700,3 KB · Wyświetleń: 116
reklama
U mnie dzisiaj dołek totalny - i psychicznie i w temperaturze... Spadła na łeb, na szyję i mój entuzjazm, że w maju się uda spadł do zera... Normalnie ryczeć mi się chce... 😔

Załączniki

• 7d807ad6-a306-46e0-8b0e-437b82e039a3.jpg
    7d807ad6-a306-46e0-8b0e-437b82e039a3.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 70
Do góry