reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

ja myślę, że one będą jaśniały... Nie planowałam aż tak szybkiej owu 😂 endometrium na pewno jest żałosne bo dopiero skończyłam krwawić. Ale gdyby owu pojawiła się do 14 dc to by znaczyło, że moje doświadczenie na żywym organizmie jakby trochę się potwierdza 🙈
Ja bym chciała tylko zauważyć ze osoby testujące ze mną zachodzą :D

reklama
Ojej, niespełnione marzenie mojego męża które kiedyś obiecałam spełnić... Ja jestem bardzo nie-szalona pod tym względem... 🙄 Chciałabym, ale nie umiem... Może przez prawie zerowe libido, a po tym poronieniu też wogóle jakoś poniżej dna 🙄
Losie, ja tez mam libido jak po menopauzie i jestem mega „nudna”, lubię wygodnie w łóżku, ciepło, miękko 😅 ale czasem mam mam takie zrywy, że np wracamy z kina wieczorem i proponuję skręcić w las na szybciocha, a ostatnio po pijaku wysłałam mu SMS „idziemy do damskiej?” i poszliśmy 🤣🤣🤣 zdarza mi się to raz na pół roku a on to pamieta przez kolejne 5 lat 🙈😆 wiem, ze kręcą go takie akcje wiec czasem wychodzę poza swoją strefę komfortu 😂

Losie, ja tez mam libido jak po menopauzie i jestem mega „nudna”, lubię wygodnie w łóżku, ciepło, miękko 😅 ale czasem mam mam takie zrywy, że np wracamy z kina wieczorem i proponuję skręcić w las na szybciocha, a ostatnio po pijaku wysłałam mu SMS „idziemy do damskiej?” i poszliśmy 🤣🤣🤣 zdarza mi się to raz na pół roku a on to pamieta przez kolejne 5 lat 🙈😆 wiem, ze kręcą go takie akcje wiec czasem wychodzę poza swoją strefę komfortu 😂
To jest takie piękne, ze nie mogę <3

Ja do dziś pamietam jego: „ale po co?” jak mu powiedziałam co chcialabym

To ja jestem nudna - łóżko, ewentualnie sofa i na tym koniec. Ja musze mieć wygodnie i ciepło 😂

reklama
60427930-EEFB-40AD-984C-E3F7C5B3490B.jpeg

Do góry