Chodzicie Kochane prywatnie do ginekologa? Bo Ja tak i wszystkie badania krwi muszę zrobić na swój kosz, bo chyba że zapisze się na NFZ do ginekologa to dostanę skierowanie
ale nie wiem co mam zrobić, jutro będę dowiadywać się ile te wszystkie badania będą kosztować 
reklama
No to superWidać normalnie na USG dzidziusia , a w niektórych gabinetach (bo nie wiem czy wszędzie ) masz monitor przed sobą![]()
G
guest-1677526072
Gość
Powiem Ci że też idę na nie i mam taki stres jakbym była w 1 ciąży a nie w 4No to superjestem ciekawa jak w tym gabinecie będzie
![]()
A byłaś w poprzednich ciążach na tych badaniach ? Bo Ja nieePowiem Ci że też idę na nie i mam taki stres jakbym była w 1 ciąży a nie w 4![]()
ka.an92
Fanka BB :)
Piekna fasolka, superCześćJa już po wizycie, ginekolog dziś założył mi kartę ciąży termin porodu mam wpisany na 8 grudzień, dostałam spis badań które mam zrobić a jest ich sporo
dostałam również namiary gdzie mogę zrobić badania prenatalne i że najlepiej zrobić ten badania między 11 a 14 tygodniem ciąży, prawda Kochane?? Jeśli chodzi o ciążę to na chwilę obecną jest wszystko w porządku
serduszko bije, dzieciątko mierzy 17mm dziś jest równy 8 tydzień od ostatniej miesiączki a z USG wychodzi 8+3 dni
krwiaka niestety dalej jeszcze mam
ale pocieszył mnie lekarz że ciąża jest na tyle już duża że ten krwiak niczemu nie zagraża. Dostałam następne 3 opakowania duphastonu 2x1 a poniżej pochwale się swoją fasolką ❤
u mnie prenatalne z pappa 670530 złotych
Czyli będzie widać dzieciątko? Superbo Mój już mówił że chciałby zobaczyć jak wygląda dzidzia na USG a nie tylko na zdjęciu
![]()
G
guest-1677526072
Gość
Tak byłam w każdejA byłaś w poprzednich ciążach na tych badaniach ? Bo Ja nieei będę miała takiego też stresa że głowa mała
![]()
Jak teraz będzie to nie wiem bo w różnych miastach miałam prenatalne i nie pamiętam
Te ceny są straszneu mnie prenatalne z pappa 670Zapisałam się właśnie na 31.05. Do tego Sanco najtaniej widziałam za 2 tys zł. 9 maja czekają mnie jeszcze szczepienia limfocytami za 1500zł. W maju dojdą mi jeszcze z 2 zwykłe usg, czyli w totalu 400zł. No i badania krwi. Będziemy mieć fajny maj
![]()
Cudownie jak można na swoje dzieciątko popatrzećTak byłam w każdejdlatego pamiętam że jak leżałam to miałam na przeciwko siebie monitor i widziałam tak wszystko
Jak teraz będzie to nie wiem bo w różnych miastach miałam prenatalne i nie pamiętam![]()
reklama
G
guest-1677526072
Gość
Za te badania co piszesz ja dałam w korlabie 170zlTe ceny są strasznetakie badania naprawdę powinny być refundowane bo nie każdego stać aby tak się badać.... ja jutro dowiem się ile będą kosztować badania na te tsh, HIV, grupę krwi itp jeśli tak jak gibekolog powiedział że około 500 złotych to zapisze się do przychodni po skierowanie
![]()