reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Czesc kobity
Widze ze nie tylko my chrujemy echhh ta pogoda w tym roku nas nie rozpieszczza:no:
klavell wyjazd bardzo udany bedziesz miala wspaniale wspomnienia.A ta najstarsza pani to napewno prababcia Hanife?A malej Hanifce duzo zdrowka zycze i dla Was wszystkiego najlepszego.
monia majandra ma racje sa tabletki postinor i im wczesniej je przyjmiesz tym lepiej:tak:Ewentualnie mozesz zdecydowac sie na spiralke,niektorzy lekarze tak proponuja w razie wpadki.

A u nas jakby lepiej,ale nie bede zapeszac ja jade na Gripexie wiec jest ok,mala zajmuje sie jak moge najlepiej zeby nie cierpiala.Najgorszy ten katar bo spac dziecina nie moze.Dzisiaj wstala o 6 dalam jej mleczko i nurofen i wzielam do siebie zeby dospala i jak sie obudzila to normalnie mokra plama zostala na przescieradle tak goraczkuje.Najgorzej byla w weekend bo nie mogla tej goraczki wypocic.Bidula.

Cześć kobitki. Wpadłam sie przywitać bo chce poczytać co napisałyście- może mi sie uda przejżeć wszystkie posty:-), bo Potomek jeszcze postanowił pospać.

Czesc kobity
klavell wyjazd bardzo udany bedziesz miala wspaniale wspomnienia.A ta najstarsza pani to napewno prababcia Hanife?A malej Hanifce duzo zdrowka zycze i dla Was wszystkiego najlepszego.
.
tak tak dokladnie to prababcia Hanife
byla prawnusia zachwacona no w koncu mala nazywa sie tak jak ona:)))

Mnie tez cos lapie nos zpchany mam:(((

to tak jak moj. Wlasnie pruboje go uspac ale ciezko mu to idzie:-(
mam problem ale troche sie wstydze:zawstydzona/y:no dobra napisze wczoraj podczas stosunku pekla nam prezerwatywa:wściekła/y::baffled:a mamy juz dwoje dzieci i trzeciego narazie nie planujemy co robic*????
oj to musialo byc ostro ;-). dziewczyny maja racje- pedz do lekarza

Witam witam...
Moja hanifka jest chora:(((
Z noska jej cieknie 2 razy zwymiotowala i 2 luzne kupki zrobila:(((
Teraz moj kwiatuszek sobie spi...
Do lekarzadzis jeszcze nieide wstrzymam sie poczekam do jutra...
W ogole to wczoraj minal rok od mojego slubu a dzis maz ma urodzinki musze cos specjalnego przyszykowac z tej okazji...
biedna hanifke :-(
ja tez sie dzisiaj szykuje na kolacyjke przy swiecach. maz o niczym jeszcze nie wie- ma byc niespodzianka :-D. podaje wiec do wiadomosci, ze mnie wieczorem nie bedzie na bb ;-);-);-)

Zalogowałam się po raz pierwszy na waszym forum bo zobaczyłam że brałyście udział w konkursie punkt dla mamy. Nie podoba mi sie że każda mama która brała w tym udział czuje się oszukana. Ja zamówiłama początku z wisennej kolekcji ubranka na początku lutego po czym po tych 30 dniach zamiast sms z info że mogę już odebrać ubranka to że będzie opóżnienie i dostanę je za następne 30 dni ok.21.04. Poszłam po odbiór i okazało się że z dwóch zamówionych rzeczy jest tylko jedna.Dostałam sms że mam sobie wybrać inne ze strony pampersa ale nie mogłam się zalogować, wyglądało jakby strona się zawieszała, ale że jestem uparta udało mi się. Wpisywałam hasło i nr tel pomimo że nić się nie pojawiało na pasku logowania i wtedy dopiero wyskakiwał prawidłowy. Wkurzyłam się jak weszłam na tę strone bo to że mały wybór to raz ale zwiększyli ilość punktów prawie dwókrotnie np. spodenki w katalogu można było wymienić za 7 punktów a na stonie już za 11 kurtka 15 a na stronie 28 owszem była to inna kolekcja ale były też rzeczy takie same jak w katalogu i też z dużo większą ilością punktów.
Może to was nie interesuję ale piszę to dla osób które się w to bawiły żeby wiedziały że nie tylko one miały problemy z wymianą punktów, i być może się okaże że podobnie były potraktowane i program z góry zakładał nie wymienić wszystkich punktów na ubranka.

reklama
Ok izabela. Podłapałam od Was i też przyszykuję cos mężusiowi. Co serwujesz dziś dla lubego na kolacyjkę przy świecach. Proszę wszystkie dziewczyny pisac pomysły.

Do góry