majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Klavell, to pewnie zmiana klimatu tak na nią wpłynęła. Dużo zdrówka dla Hanifke i wszystkiego najlepszego dla Was z okazji urodzin męża i Waszej rocznicy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klavell, to pewnie zmiana klimatu tak na nią wpłynęła. Dużo zdrówka dla Hanifke i wszystkiego najlepszego dla Was z okazji urodzin męża i Waszej rocznicy.
tak tak dokladnie to prababcia HanifeCzesc kobity
klavell wyjazd bardzo udany bedziesz miala wspaniale wspomnienia.A ta najstarsza pani to napewno prababcia Hanife?A malej Hanifce duzo zdrowka zycze i dla Was wszystkiego najlepszego.
.
oj to musialo byc ostro ;-). dziewczyny maja racje- pedz do lekarzato tak jak moj. Wlasnie pruboje go uspac ale ciezko mu to idzie:-(
mam problem ale troche sie wstydzeno dobra napisze wczoraj podczas stosunku pekla nam prezerwatywa
a mamy juz dwoje dzieci i trzeciego narazie nie planujemy co robic*????
biedna hanifke :-(Witam witam...
Moja hanifka jest chora((
Z noska jej cieknie 2 razy zwymiotowala i 2 luzne kupki zrobila((
Teraz moj kwiatuszek sobie spi...
Do lekarzadzis jeszcze nieide wstrzymam sie poczekam do jutra...
W ogole to wczoraj minal rok od mojego slubu a dzis maz ma urodzinki musze cos specjalnego przyszykowac z tej okazji...