reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
AMANDZIU SŁONECZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDRÓWKA,UŚMIECHU I SAMEJ RADOSCI-
TYSIĄC BUZIAKÓW:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

I ja wraz z Kacperkiem dołączam się do życzeń :tak::-):-):-):-):-)

adrian.jpg

AMANDZIU SŁONECZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDRÓWKA,UŚMIECHU I SAMEJ RADOSCI-
TYSIĄC BUZIAKÓW:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dołańczam sie do zyczen

Na sprawie hmm
weszłam i wyszłam
jego nie było wiec sprawa odroczona do 10 czerwca
KPINA
Dorian skonczy 18 lat to dostenie pierwsze alimenty-zenada :angry:

Uciekam na rynek

dołańczam sie do zyczen

Na sprawie hmm
weszłam i wyszłam
jego nie było wiec sprawa odroczona do 10 czerwca
KPINA
Dorian skonczy 18 lat to dostenie pierwsze alimenty-zenada :angry:

Uciekam na rynek

Te nasze sady nic nie mogą zrobić bez sensu koleś sie nie pojawił i lipa, powiano być bez jego obecności i tyle SZKODA GADAĆ.

Kobitki mam pytanko - jak macie np słoiczek z jabłkiem i marchewką 130 g to ile na jeden raz dajecie maluchowi do zjedzenia i ile razy dziennie ??

witam dziewczyny
też jestem mamą listopadową'07
podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się dołączyć;-)

pozdrawiam i życzę miłego dzionka. u nas super pogoda:-):-)

dzien dobry

ja dzisiaj ide wieczorkiem na aquaaerobic i juz sie nie moge doczekac :-):-)
troche jestem poddenerwowana bo wstydze sie wyskoczyc w stroj kapielowy, no ale szwagierka mnie pocieszyla ze tam przychodza jeszcze wieksze ode mnie wiec powinno byc oki ;-):zawstydzona/y: a trzeba wkoncu zaczac cos robic ze soba

Agu$ witam :tak: :-) zagladaj i pisz jak najczesciej

women faktycznie jakas zenada :szok: :wściekła/y:

Amandzia Wszystkiego Najlepszego.
Rosnij zdrowo!!!!!!

reklama
dzien dobry!!!
ja krotko dzisiaj bo maly chyba zabkuje!!
nie wiem ale wczoraj plakal jakby go ze skory obdzierali-teraz wiem co kathe miala na mysli :(
posmarowalam zabki zelem raz potem 2 i 3 no i jakos przeszlo ale od rana znowu to samo no i rzadka kupe robi wiec jednak zeby podejrzewam, ohhhh!!!
skladam najserdeczniejsze zyczonka Igorkowi no i dzisiejszej solenizantce Amandzi!!!
nie wiem czy mam isc do tego lekarza czy nie-juz zglupialam!!
a i dziekuje wszystkim za rady
w sprawie tych
termometrow
jednak skusze sie na ten elektroniczny do ucha,

bo maly fiola dostaje jak mu mierze w pupci albo pod pacha.

pusia-fajnie ze nocka lepsza

women-powaleni sa w tych sadach-tylko na przepisy patrza a nie na dobro dziecka!!!

agu$-witamy!! i pisz czesciej!:tak:

Do góry