reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka ja bym zaserwowala cos z ulubionych dan lubego tylko bardziej ladnie przyozdobione ii z dobrym winkiem,albo nawet babelkami.

A ja wlasnie gotuje sobie herbate imbirowa bo dobra na przeziebienie i podobno dziala odchudzajaco ,Angelina Jolie zchudla na niej po pierwszej ciazy.

reklama
Witajcie dziewczyny
Nuśka - dziękuję Ci za zainteresowanie, kochana jesteś:) Co do mojego zdołowania to już mi jakoś lepiej... Wzięłam się w garść, obawiam się że dopadło mnei coś takiego jak większość dziewczyn, które pisały ostatnio. Rutyna i to że każdy dzień jest identyczny, że życie towarzyskie się ogranicza do BB itp. Cierpie na samotność niestety, tym bardziej ze zawsze było wokół mnie duzo ludzi i zabawy. Cóż ma się teraz obowiązki i trzeba się jakoś przystosować chociaż to czasem jest baaaaardzo dołujące.
Byłam wczoraj z koleżanką na piwku w pubie i trochę się rozerwałam humor też od razu lepszy i nawet był super sex po powrocie do domu:-D:-D:-):-)
A propos Monia - współczuję przeżycia z gumą, mi się to też kiedyś zdarzyło sto lat temu ale na szczęście nic z tego nie wyniknęło, może wszystko będzie OK ostatecznie nie tak łatwo zrobić dziecko to przecież prawdziwy cud

Wiecie ja tak czasem patrzę na naszego bączka i nie mogę się nadziwić skąd on się wziął:-D:-D:-D:-):-):-) i że my go sami wyprodukowaliśmy takiego ślicznego i pociesznego - zupełnie jak nie nasz hehehe:-):-):-D
Klavell - super że wyprawa okazała się taka udana:-D:-) no i fajnie że Hanifka poznała swoją przodkinię, zdjęcia przepiękne:tak::-D:-)
jak Hanifka zniosła przeloty?? Bo widzę, że zmianę klimatu nieszczególnie po powrocie:-:)-( Życzę dużo zdrówka!!!

Gabidis - a jak dokłądnie gotujesz tą herbatę?? Normalnie imbir wsadzasz do gara???

Też mam wrażenie, ze ta cała pampersowa sprawa trochę "śmierdzi" :-D coś za dużo osób narzeka na problemy z wymianą tyvh punktów....

Chyba że inne mamy mi pomoga... nie wiem czemu się tak dzieje że jak niektóre zdjęcia zmniejszam w programie irfanviev to robią się one takie podłużne :baffled: jak by wydłużone w dół - wcześniej tego nie było może P coś włączył... czy któraś z Was sie z tym spotkała??

Wydaje mi się, ze zminiejszałaś zdjęcie tylko z jednej strony (wysokość),
jak zrobisz ctr R to wyskoczy okno do zmniejszania i tam pewnie są złe parametry w punkcie "set new size"
ja zawsze robię po prostu "half" czyli zmniejszam zdjęcie o połowę, bo ręcznie to trudno wyczuć proporcje przynajmniej dla mnie bo nie mam totalnie głowy do liczenia:|

Witajcie
Monia - lec jak najszybciej, nawet do prywatnego G tak na wszelki wypadek. Te tabletki kosztuja chyba 60 zl za dwie szt. Ja tez mialam kilka lat temu taka akcje ( nie z mezem:baffled:) i 'po' pedzilismy do prywatnej przychodni. Na pytanie kiedy to sie stalo i odpowiedzi ze godzine temu lekarka wybuchla takim smiechem...i rozbroila sytuacje.
Ale pedz kochana.
Agulka Izabela - moze cos z afrodyzjakow np koktail z krewetek...albo cos co na pewno polubi choc niegdy wczesniej nie jadl np cos z meksykanskiej - tortille z kaczka...
Proponuje caly stol obsypac ( talerze tez) paltkami rozy. Nawet najwiekszego macho to rusza...no i piekna seksowana mala czarna - nie kawa ;-):-D:-D

A ja ciesze sie jak gwizdek bo w urzedzie pracy mam zalatwione juz kursy Przedsiebiorczosci, jako wstep do tych dodatkow na wlasna dzialalnosc. Fajnie ze cos ruszylo!!!!

Gabidis - a jak dokłądnie gotujesz tą herbatę?? Normalnie imbir wsadzasz do gara???
:|
Dwa centymetry korzenia imbiru kroje jak najdrobniej i potem do gara zalewam litrem wody i gotuje ok 10 min.Jak pijesz swieza po ugotowaniu to ma nawet niezly smaczek,a taka chlodniejsza ostojala to pali jak cholera,ale wlasnie o to chodzi.Bo ta pikantna kapsaicyna spala tluszczyk:tak:

A wlasnie Carioca,Atruviell stosujecie jeszcze kopenhaska?Jak efekty pochwalcie sie.

Klavell - super że wyprawa okazała się taka udana:-D:-) no i fajnie że Hanifka poznała swoją przodkinię, zdjęcia przepiękne:tak::-D:-)
jak Hanifka zniosła przeloty?? Bo widzę, że zmianę klimatu nieszczególnie po powrocie:-:)-( Życzę dużo zdrówka!!!

:|
Przeloty zniosla super w ogole w samolocie polow lotuprzespala polowe sie bawila sama w lezaczku

tak spokojnie nikt sie nie burzyl tylko przy starcie i ladowaniu hanifka musiala byc na kolankach przypieta pasami a tak 3 godziny sobie w lezaczku lezala polozonym na fotelu obok mnie
a tu mala niespodzianka POBUDKA HANIFKI wiecej umieszccze na blogu to dam znac

reklama
Do góry