Witajcie dziewczyny
Nuśka - dziękuję Ci za zainteresowanie, kochana jesteś

Co do mojego zdołowania to już mi jakoś lepiej... Wzięłam się w garść, obawiam się że dopadło mnei coś takiego jak większość dziewczyn, które pisały ostatnio. Rutyna i to że każdy dzień jest identyczny, że życie towarzyskie się ogranicza do BB itp. Cierpie na samotność niestety, tym bardziej ze zawsze było wokół mnie duzo ludzi i zabawy. Cóż ma się teraz obowiązki i trzeba się jakoś przystosować chociaż to czasem jest baaaaardzo dołujące.
Byłam wczoraj z koleżanką na piwku w pubie i trochę się rozerwałam humor też od razu lepszy i nawet był super sex po powrocie do domu

:-):-)
A propos
Monia - współczuję przeżycia z gumą, mi się to też kiedyś zdarzyło sto lat temu ale na szczęście nic z tego nie wyniknęło, może wszystko będzie OK ostatecznie nie tak łatwo zrobić dziecko to przecież prawdziwy cud
Wiecie ja tak czasem patrzę na naszego bączka i nie mogę się nadziwić skąd on się wziął

:-):-):-) i że my go sami wyprodukowaliśmy takiego ślicznego i pociesznego - zupełnie jak nie nasz hehehe:-):-)
Klavell - super że wyprawa okazała się taka udana

:-) no i fajnie że Hanifka poznała swoją przodkinię, zdjęcia przepiękne

:-)
jak Hanifka zniosła przeloty?? Bo widzę, że zmianę klimatu nieszczególnie po powrocie:-

-( Życzę dużo zdrówka!!!
Gabidis - a jak dokłądnie gotujesz tą herbatę?? Normalnie imbir wsadzasz do gara???
Też mam wrażenie, ze ta cała pampersowa sprawa trochę "śmierdzi"

coś za dużo osób narzeka na problemy z wymianą tyvh punktów....
Chyba że inne mamy mi pomoga... nie wiem czemu się tak dzieje że jak niektóre zdjęcia zmniejszam w programie irfanviev to robią się one takie podłużne

jak by wydłużone w dół - wcześniej tego nie było może P coś włączył... czy któraś z Was sie z tym spotkała??
Wydaje mi się, ze zminiejszałaś zdjęcie tylko z jednej strony (wysokość),
jak zrobisz ctr R to wyskoczy okno do zmniejszania i tam pewnie są złe parametry w punkcie "set new size"
ja zawsze robię po prostu "half" czyli zmniejszam zdjęcie o połowę, bo ręcznie to trudno wyczuć proporcje przynajmniej dla mnie bo nie mam totalnie głowy do liczenia:|