Moonstone
Moderator
Nie ma za co XDJa też![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma za co XDJa też![]()
Tak samoJa też![]()
Ja może dziś już wchodzę w tą fazęHehehe masakra to chyba oznacza jednofaza sexroom
![]()
Hehehe masakra to chyba oznacza jednofaza sexroom
![]()
Ja teraz mam 2 cykl jak się nie staram i moje libido wystrzeliło w górę strasznie. Jednak ta presja sporo robiłą z moją ochotą...Ja może dziś już wchodzę w tą fazę![]()
Ja tam presji nie mam bo wiem, ze i tak nic z tego nie będzie a nawet mogę się założyć, ze akurat jak nie brałam stymulacji to będę miała cykl bezowulacyjnyJa teraz mam 2 cykl jak się nie staram i moje libido wystrzeliło w górę strasznie. Jednak ta presja sporo robiłą z moją ochotą...
no niby ale zawsze z tyłu głowy jest, ze "a może dziś" "boli mnie brzuch, może owulka, trzeba się bzykać" "a moze mi sie przesunęło, dziś trzeba poprawić" xDJa tam presji nie mam bo wiem, ze i tak nic z tego nie będzie a nawet mogę się założyć, ze akurat jak nie brałam stymulacji to będę miała cykl bezowulacyjny![]()
Co za badania robiliście? Bardzo długo te wyniki, mój miał następnego dnia, tylko na fragmentację musimy zaczekac.Wyniki maja być za tydzień![]()
Jesteś księdzem?Zdradzę wam pewną tajemnicę. Toga w taka pogodę to zło![]()
Ja tak miałam w tamtym toku. A to mnie bolał brzuch bardziej a to więcej śluzu a to tamto i tak codziennie chłopa mordowałamno niby ale zawsze z tyłu głowy jest, ze "a może dziś" "boli mnie brzuch, może owulka, trzeba się bzykać" "a moze mi sie rpzesunęło, dziś tzreba poprawić" xD
a no właśnieJa tak miałam w tamtym toku. A to mnie bolał brzuch bardziej a to więcej śluzu a to tamto i tak codziennie chłopa mordowałam![]()