Nuskalka
Fanka BB :)
Jedynie to daje mi nadzieje... wczesniej plamienia tez były przy acardzie, nadzieja się tli, ale bardzo się bojęJa od acardu plamiłam. Kazał odstawić i już nie wróciłam do niego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedynie to daje mi nadzieje... wczesniej plamienia tez były przy acardzie, nadzieja się tli, ale bardzo się bojęJa od acardu plamiłam. Kazał odstawić i już nie wróciłam do niego
A konsultowałaś to?Jedynie to daje mi nadzieje... wczesniej plamienia tez były przy acardzie, nadzieja się tli, ale bardzo się boję![]()
Tak, dzwonilam do lekarki, kazala wziac 4 duphastony, leżeć i przyjsc jutro na usg..A konsultowałaś to?
A nie kazala odstawić Acardu?Tak, dzwonilam do lekarki, kazala wziac 4 duphastony, leżeć i przyjsc jutro na usg..
Nic nie mówiła, ale sama nie będę go brała wieczorem.. ja biorę tez zastrzyki z heparyny, wiec krew mam mocno rozrzedzonaA nie kazala odstawić Acardu?
A Acard zaleciła Pani doktor?Nic nie mówiła, ale sama nie będę go brała wieczorem.. ja biorę tez zastrzyki z heparyny, wiec krew mam mocno rozrzedzona
Ja acard brałam już przed ciaza, to w sumie zalecenie od poprzednich lekarzy.. teraz jak pytasz to dopiero się zastanowiłam w sumie, czy to Jej zalecenie.. Ona na pewno zaleciła neoparin, ale fakt, acardu chyba nie..A Acard zaleciła Pani doktor?
U nas na ostatniej wizycie było serduszko i 2.5cm mialTak tak na 17:20 + obsuwa. A jak u Ciebie? Bo ostatnio mało miałam czasu żeby czytać![]()
Powiedz jej, że bierzesz. Szkoda, że nie spytałaś czy ona tez zaleca. Skoro bierzesz neoparin to może wg niej wystarczy...Ja acard brałam już przed ciaza, to w sumie zalecenie od poprzednich lekarzy.. teraz jak pytasz to dopiero się zastanowiłam w sumie, czy to Jej zalecenie.. Ona na pewno zaleciła neoparin, ale fakt, acardu chyba nie..