Tak.Dziewczyny , a Wy pijecie teraz kawkę ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak.Dziewczyny , a Wy pijecie teraz kawkę ?
Zdradzisz proszę kto to taki?Prenatalne na NFZ możesz zrobić akurat często i u najlepszych specjalistów - szukaj po stronach www czy rozliczają NFZ. Ja 2 lata temu płaciłam za usg prenatalne 500 zł u najlepszej babeczki w mieście a w tym roku mam skierowanie ze względu na swoją skazę krwotoczną i u tej samej robię na NFZ
Na Taśmową do Elżbiety MileckiejNo właśnie nie jest to standardstandardem są w ciągu ciąży 3 skierowania na usg wykonywane w kilku miejscach w Wawie.
A do której placówki będziesz chodzić?
zadzwoń i poinformuj, ze możesz się spóźnićJa nie wiem czy na wizytę dojadęna każdej drodze wypadki. GPS pokazuje na czerwono, że spóźnię się 10 min
uratować mnie może tylko fakt, że dostałam smsa z placówki, że moja wizyta może ulec opóźnieniu..
Kochana ja też mam przodo albo tło zgięcie macicy i mam problemy z usg. Na następnej wizycie spróbuj moją sztuczkę, tylko to działa na leżance a nie fotelu ginekologicznym. Jak leżę na płasko to zawsze ręce zaciskam w piąstki i kładłam pod pupę. Dzięki temu nie trzymam jej w powietrzu tylko stabilnie opieram a na usg wszystko lepiej widać.
Tak to prawda accofil to samo zło![]()
Lekarka od razu kazała tak ręce ułożyć..
Poczekam do kolejnego czwartku z USG na NFZ
Z Polski i chyba właśnie z Krakowa najsłynniejszy lekarz jakiego nazwisko obija się o Europe to dr Wiecheć wybitny spec od USGZdradzisz proszę kto to taki?
Ja jakoś nie mam ochoty chociaż od czasu do czasu wypijeDziewczyny , a Wy pijecie teraz kawkę ?
ja pije jedną dziennieDziewczyny , a Wy pijecie teraz kawkę ?
przed ciążą 2-3 czarne kawy z ekspresu. W pierwszych tygodniach ciąży 1 bezkofeinowa, a teraz prawie od dwóch tygodni nie mam w ogóle ochotyDziewczyny , a Wy pijecie teraz kawkę ?