• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Uświrgnę do tego 18.05 do wizyty 😓😓😓
Ale przynajmniej nauczona doświadczeniem (niestety) zapisałam się potem na usg do kogoś kto mi na pewno wyznaczony termin. Bo poprzednim razem trafiłam do jakiegoś patafiana co twierdził, że z pierwszego usg się terminu nie wyznacza 🤦‍♀️ a przecież właśnie się wyznacza, bo przyjmuje się, że ten z usg przed 10 tyg jest to najbardziej prawdopodobny termin, bo potem dzieci rosną wg indywidualnego rytmu. A jak nie ustępowałam to odburknął, że termin zgodny z OM 😡 co było niemożliwe, bo ja nie znałam daty i był wpisany po prostu początek miesiąca na zasadzie, że coś musiało być wpisane 🤦‍♀️ i potem jak poszłam na pappa to mi dopiero na swoich przyrządach ginka wbijała to co mu wyszło z pomiarów i z kalendarzem liczyła od nowa termin 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja będę robić 😊 przed robiłam też badanie genetyczne na niscielstwo SMA, chce mieć spokojną głowę.

Nie do końca wiem w jaki sposób osoby są dodawane do takiej grupy, czy to obejmuje zwyczajnie wszystkich którzy się udzielali?

Rolki, rower, biegam na bieżni, jeżdżę konno, wszystko tak jak przed z tym, że mniejsze dystanse, bo padam na ryj 3x szybciej . Konie mam zamiar z bólem jedynie odpuścić, jednak boję się upadku.. a tak to zamierzam ćwiczyć dopóki będę mogła i miała siłę.
Podziwiam i to jest super, trzeba tylko zachować ostrożność. Ja bym tak nie mogła, bo przed ciążą miałam mało aktywny tryb życia, więc to byłby zbyt duży szok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry