• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Witajcie ... Pomocy

reklama
To mam jedno pytanie...
Wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszła lekka kreska
Dziś zrobiłam test i wyszła znów kreska co mam o tym myśleć że ciągle pojawia się linia kontrolna? Czy jednak może ciąża
Ja bym podchodziła do tego trochę sceptycznie bo test z wczoraj i z dzisiaj niczym się nie różni, kreska ,,ciążowa" w ogóle nie przybrała na wartości.
A ja jej wręcz nie dostrzegam.

Tu odpowiedź 100% da ci już tylko test beta .
Ewentualnie jeśli nie masz możliwości zrobienia bety to powtórz test po weekendzie.

Dziękuję wam za odpowiedzi 🥺 mam i tak mała nadzieję że to jednak ciąża ..

A mam pytanko czy na testach plaskowych też może się pojawić linia kontrolna ?
Bo zrobiłam też płaskowy i tam też lekko coś widać

Wg mnie wszystkie testy sa negatywne. Nie rozumiem też sensu robienia tylu testów gdy za wątpliwości zamiast pojsc na bete 🤷‍♀️
Hej niestety nie jestem w Polsce tylko w Niemczech i tu trochę jest inaczej jak chce się iść na bete muszę pokazać że test jest pozytywny bo inaczej mi tego nie zrobia chyba że zapłacę za to ( a to nie jest aż takie tanie 🥲)

Hej niestety nie jestem w Polsce tylko w Niemczech i tu trochę jest inaczej jak chce się iść na bete muszę pokazać że test jest pozytywny bo inaczej mi tego nie zrobia chyba że zapłacę za to ( a to nie jest aż takie tanie 🥲)
w Polsce też się za bete placi w zależności od laboratorium nawet do 50zl. Jednak wolałabym zapłacić i mieć pewnosc, a nie wrozyc z testow sikanych 😉

reklama
witajcie wzrobilam wczoraj test płaskowy i wyszla mi blada strasznie kreska

Dziś zrobiłam z samego ranna inne testy i Wdzie jedna kreskę ( drugą kreskę ) bardzo słaba ale na dobrym świetle ( balkonie ) bardzo widoczna na zdj aż tego tak nie widać ale..

Co o tym myślicie

Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam
Natrafiłam na Twój post z 06.04.22 o podobnej tematyce....testy z tamtego postu wyglądają tak samo jak te z teraźniejszego....wtedy ciąży nie było....mam nadzieję że tym razem się uda, powodzenia.
Ps nie pozostaje nic innego niż czekać lub zrobić bhcg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry