Mmiiaa
Fanka BB :)
Jak sie nic nie przesunie to w rocznicę bycia se soba akurat wypada 9dpoMój test ciążowy pozytywny wyszedł w rocznice poznania także może akurat![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sie nic nie przesunie to w rocznicę bycia se soba akurat wypada 9dpoMój test ciążowy pozytywny wyszedł w rocznice poznania także może akurat![]()
![]()
ja testowałam w czwartek wieczorem jakoś 12 dni po owu (domniemanej bo nie byłam ani raz u lekarza w tym cyklu) i była biel, @ na dzisiaj, ale póki co cisza, coś mnie kręci jakby się miała zacząć, ale bardziej mnie bolą jajniki na szczęście nie non stop. I tak sobie czekam.@Natalia91 @Zygfrydka Co tam u Was? Testowałyście?
U mnie póki co @ nie ma, testy negatywne. Wczoraj zużyłam ostatni, który miałam na stanie. Jutro przyjdą pinki strumieniowe i we wtorek zrobię powtórkę o ile nie zawita @.
Ja owu pt/sb a jutro ostatnia szansa na sexy bo mąż wyjezdzaA ja mam dziś dolaaktualnie 3dc od jutra popołudniówki które mnie trochę źle nastawiają, bo mam ciche dni ostatnio ze swoim ( wlasnie przez ta prace) i zamiast jakoś nad tym popracować to będziemy się mijać do następnego weekendu, niby to wiedziałam ale i tak mi jakoś przykro. Wiem, ze gdybanie na przyszłość nie ma sensu, ale policzyłam, ze o ile długo się nic nie zmieni to w lipcowych staraniach owu wypada mi na popkach
co mnie mega smuci, bo moj powiedział, ze nie wyobraża sobie wtedy starań
Wiem, ze godząc się na taka prace powinnam mieć świadomość i niby ja miałam ale rzeczywistość jest taka do dupy czasami :/
Miłego popołudnia laski, mam nadzieje, ze wasze samopoczucie lepsze![]()
I jak i jakWracam właśnie z wyjazdu. I jak wejdę do domu to chyba zrobię test. Ewentualnie drugi jutro rano. Do okresu ok 4 dni, czuję się nijak![]()
Ooo No to czekamy!Wracam właśnie z wyjazdu. I jak wejdę do domu to chyba zrobię test. Ewentualnie drugi jutro rano. Do okresu ok 4 dni, czuję się nijak![]()