reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Miałam nie pisać za to posądzenie o plagiat się obraziłam, ale kurde nie umiem...nie pisać :crazy: za bardzo Was lubię
tylko nie wie czy Wy mnie jeszcze też :baffled:
no cóż tak czy tak i tak musicie ze mną wytrzymać :-p:rofl2:

Viki :crazy::crazy::crazy::crazy: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wpółczuje !!
Agata super wózeczek szczęściara :tak::tak: ach myśłałam że pomogę
Kasia u nas taka mata:
http://www.allegro.pl/item346274091_tiny_love_mata_sloneczny_ogrod_super_gratisy.html
bardzo sobie chwalimy.

reklama
Madziu, my Cię nie lubimy, my Cię kochamy :-)
Uciekam Dziewczynki, bo mi Tomek wierci dziurę w brzuchu żebym go na chwilę wpuściła, ale ja znam tą jego chwilę... Jak mnie wpuści z powrotem to już będziecie smacznie spały ;-)
Także dobrych snów dla Was Mamuśki i dla Waszych Maluszków:-)Pa, pa, całuski 102 ;-)

Tia a moje dziecie zjadło.... 10ml:szok: i poszło spać.... rozumiecie coś z tego??!!

stefanka żyjesz??
a jestes..
Ja nie pamietam bo ledwo co umiałam zapinkalać, ale pamiętam z opowiadań mojej mamy:tak:
No ale Ty napewno doskonale pamietasz, wtedy to juz pewnie do liceum chodziłaś,,,:evil::laugh2:

reklama
Do góry