Coronita
Fanka BB :)
jestem że Stalowej Woli ale prowadzi mniebdoktor Wdowiak w klinice Ovum w LublinieWitam ! U mnie dziś 10 +1 i chilalabym się z wami przywitać i zostać . Mam 28 lat i jestem z Lublina czy są może tu jakieś dziewczyny z Lublina ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jestem że Stalowej Woli ale prowadzi mniebdoktor Wdowiak w klinice Ovum w LublinieWitam ! U mnie dziś 10 +1 i chilalabym się z wami przywitać i zostać . Mam 28 lat i jestem z Lublina czy są może tu jakieś dziewczyny z Lublina ?
Odpłynięcie wód w 19 tc.super wiadomośc. A jakie to masz obciążenie w wywiadzie ?
ja chciałam zakupić ale mój gin mi odradził bo powiedział że często nie można doszukać się tętna i dostałabym chyba zawału jakbym go nie znalazla.
A ile płacisz za wizytę?jestem że Stalowej Woli ale prowadzi mniebdoktor Wdowiak w klinice Ovum w Lublinie![]()
Śliczna dzidzia❤Rośnie maleństwo. Ja też sie stresuję, bo u nas biło 114 ale myślę, że na następnej wizycie będzie już unormowane.Ja już po wizycie, jest dzidziuś z rączkami i nóżkami i serduszko bije 178, słyszałam pierwsze bicie sercaNo jestem szczęśliwa bo nie wierzyłam że będzie dobrze po tej poniedziałkowej wizycie gdzie serduszko bilo 96..już tą ciążę spisałam na starty aż mi głupio że tak pomyślałam przez chwilę
![]()
Nie ma co się stresowaćŚliczna dzidzia❤Rośnie maleństwo. Ja też sie stresuję, bo u nas biło 114 ale myślę, że na następnej wizycie będzie już unormowane.
Ja mam jutro wizytę, u nas biło 116 i tez się strasznie stresujeŚliczna dzidzia❤Rośnie maleństwo. Ja też sie stresuję, bo u nas biło 114 ale myślę, że na następnej wizycie będzie już unormowane.
Hej hej, witamy i gratulacje!Cześć dziewczynyod jakiegoś czasu Was czytam ale już chyba czas się przywitać, widzę że bardzo fajna ekipa się tu stworzyła więc z chęcią dołączę do Was jeśli można
. Jestem w 9+5tc - to będzie moje pierwsze dzieciątko, mam 37lat - rocznikowo 38 ale do listopada daleko
![]()
Bardzo przykroPowodzenia! U mnie to nie był dobry czas, dużo stresu związanego z nowa praca. Trzymajcie się![]()
DziękujęHej hej, witamy i gratulacje!![]()
Sporo nas tu i w pierwszej ciazy, i po 30-tce, wiec mam nadzieje, ze poczujesz sie jak u siebie
Jak samopoczucie?