Dokładnie kiedys się uda, trzeba tylko byc cierpliwym i się nie poddawaćW sumie prawda :-) trzeba wierzyć, że kiedyś się uda. Jak nie po iui to jest jeszcze invitro

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie kiedys się uda, trzeba tylko byc cierpliwym i się nie poddawaćW sumie prawda :-) trzeba wierzyć, że kiedyś się uda. Jak nie po iui to jest jeszcze invitro
Chociaz po 1,5 roku na forum się naczytalam tez o tych różnych cudach naturalnych ciaz gdzie ani iui ani inv nie udawały się a tu nagle ciazaDokladnie tak, najważniejsze, że coś z tym robicie, a nie czekacie, aż zaskoczy cudem, bo czasami tym cudom trzeba troszkę pomóc, a szkoda tracić czas![]()
Dokładnie akurat świętuje przy kawce a wieczorem "wyciągam" mojego narzeczonego na spacerSuper wieści, bardzo się cieszę, że wszystko u Was zgodnie z planem. Maluch ma super wagę, także tylko świętować Mamuśka..![]()
Taaaak! U mnie 4 inseminacje, 3 transfery in vitro, 3 ciąże biochemiczne, a teraz pierwszy cykl starań naturalnych i ciążaChociaz po 1,5 roku na forum się naczytalam tez o tych różnych cudach naturalnych ciaz gdzie ani iui ani inv nie udawały się a tu nagle ciazajak u @Karola z nadzieją ostatnio
![]()
Gratulacje!! Rośnijcie zdrowo ;-)Taaaak! U mnie 4 inseminacje, 3 transfery in vitro, 3 ciąże biochemiczne, a teraz pierwszy cykl starań naturalnych i ciążadziś 10+2
dobre nastawienie i wiara to połowa sukcesu
![]()
Pamiętaj, im większa góra, tym piękniejsze widokiNie mysl w ten sposób, to normalne u każdej z nas. Kiedyś usłyszałam mądre stwierdzenie, że gdyby człowiek nie miał nadzieji, że się uda, to po co miałby to robić? Ja się tego trzymałam i co cykl odstawiałam tatara
Super, że masz kolejne możliwości, a reszta to już czas. Trzymam kciuki![]()
I to są kurde prawdziwe cudaTaaaak! U mnie 4 inseminacje, 3 transfery in vitro, 3 ciąże biochemiczne, a teraz pierwszy cykl starań naturalnych i ciążadziś 10+2
![]()
Wy to wogole system rozwaliliścieTaaaak! U mnie 4 inseminacje, 3 transfery in vitro, 3 ciąże biochemiczne, a teraz pierwszy cykl starań naturalnych i ciążadziś 10+2
![]()
I to są kurde prawdziwe cudakto nie wierzy niech uwierzy
![]()
Tak, to jest naprawdę cud na który czekaliśmyWy to wogole system rozwaliliścieza to kruszynka jest baaardzo dzielna ❤❤❤❤
Piękne te Twoje widokiPamiętaj, im większa góra, tym piękniejsze widokiniech ta myśl daje Wam siłę dziewczyny. A oto moje widoki, Wy też takie będziecie miały, tylko trochę cierpliwości
![]()