reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
w ogóle chcę się z Wami podzielić czymś, może komuś się przyda.
OD półtora miesięca odbudowuje zerwaną barierę hydrolipidową skóry twarzy. Jeśli macie problem z zaczerwienioną, ściągniętą twarzą, warto zainteresować się tematem - u mnie różnica w wyglądzie twarzy jest ogrmona, pierwszy raz od lat nie wstydzę się chodzić bez mejkapu!!
Ja mam problem z rozszerzonymi porami, przyjmuje wszystkie porady 😬 robiłam kwasy u kosmetologa i nic to nie dało.

Ja dziś wciągnę ryż z truskawkami😍
I ogólnie mam randkę w domu z mężem, będziemy pic alkohol, może jemu coś niezdrowego, i obejrzymy jakiś film. Tylko jaki ? 🤔 polećcie coś !
Może rzeczywiście contratiempo :) jeśli lubicie dramaty to na maksa polecam Her (z joaquinem phoenixem) albo stary ale super Changeling z a. Jolie. Z kryminałów ja jestem wielka fanka denzela Washingtona wiec polecam wszystko, Man on fire, Fallen, Kolekcjoner kości. A widzieliście Marriage Story? Ten film mocno wbija w kanapę ale jest z tych cięższych. Na komediach za bardzo się nie znam ale hiszpański Toc Toc jest niezły, jest na netflix ;)

Ja mam problem z rozszerzonymi porami, przyjmuje wszystkie porady 😬 robiłam kwasy u kosmetologa i nic to nie dało.

Może rzeczywiście contratiempo :) jeśli lubicie dramaty to na maksa polecam Her (z joaquinem phoenixem) albo stary ale super Changeling z a. Jolie. Z kryminałów ja jestem wielka fanka denzela Washingtona wiec polecam wszystko, Man on fire, Fallen, Kolekcjoner kości. A widzieliście Marriage Story? Ten film mocno wbija w kanapę ale jest z tych cięższych. Na komediach za bardzo się nie znam ale hiszpański Toc Toc jest niezły, jest na netflix ;)
o, zapisuję sobie Marrige Stroy na liście do obejrzenia :D lubię takie wbijające w fotel.

@hachette a jeśli chodzi o rozszerzone pory to ja też mam problem z nimi i sporo czytałam jak to zwęzić i niestety może być tak, ze po prostu takie pory mamy i nie da się ich zwęzić :( a mejkapem to napewno na wielkie wyjścia baza silikonowa, mega zmniejsza widoczność.

O ja chętnie obejrze marriage story, moze nawet dzis😁

o, zapisuję sobie Marrige Stroy na liście do obejrzenia :D lubię takie wbijające w fotel.
Z takich cięższych tez polecam we need to talk about kevin

O ja chętnie obejrze marriage story, moze nawet dzis😁
Przygotuj sobie chusteczki ;) dla mnie sceny kłótni były tak mocne, ze musiałam sobie robić przerwy jakbym sama brała w nich udział 🙈

Z wbijających w fotel wyciskaczy lez polecam jeszcze "Bez mojej zgody" albo francuska "jutro będziemy szczesliwi". Albo taki starszy film "Przebudzenia"

reklama
Z wbijających w fotel wyciskaczy lez polecam jeszcze "Bez mojej zgody" albo francuska "jutro będziemy szczesliwi". Albo taki starszy film "Przebudzenia"
jutro będziemy szczęśliwi😭😭😭😭 oglądałam 5 milionów razy i zawsze wyje tak strasznie 😭😭
Dokładnie to samo mam z "niemożliwe" jak oglądałam pierwszy raz to 2 godziny po filmie dalej wyłam zapowietrzona😭

A "przebudzenie " masz na myśli to z przeszczepem serca? Bo jest kilka, ale ten jest super

Do góry