reklama
Kasia mi sie wydaje ze jk nie wieje to spokojnie mozesz malemu zakladac takie kapelusiki...tenisowki super...
a ja ugotowalam marchew tylko blender mi sie popsul i widelcem ja rozgniotlam w wodzie w ktorej ja gotowalam i dodalam troche kleiku ryzowego teraz czekam az hanifka wstanie by jej to podac tylko ja glupia zrobilam tego cala miske nie wiem kto to jesc bedzie
))
a ja ugotowalam marchew tylko blender mi sie popsul i widelcem ja rozgniotlam w wodzie w ktorej ja gotowalam i dodalam troche kleiku ryzowego teraz czekam az hanifka wstanie by jej to podac tylko ja glupia zrobilam tego cala miske nie wiem kto to jesc bedzie
Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Dziewczyny widziałyscie to zdjęcie???? Znalazłam je na NK :-) CUDNE!!!! Ja przez całą ciąże polowałam na takie ujęcie, ale udało mi się jedynie zrobić zdjęcie jak Kubuś wypioł dupke.
Ja widzialam,swietne ujecie.Mi sie tylko raz snilo ze moja Naomi tak wyciagnela nozke.Pozniej pilnowlam bo myslalam ze moze moj sen sie spelni,ale niestety sie nie spelnil.:-(
i znow goraczka podskoczyla do 38,2 kurczej jutro ide do lekarza dzis nie ma juz szans ale jutro zaraz z rana ide nie bede na nic juz czekac bo dziecko mi sie meczy kochane do was mam jeszcze pytanko co moge do picia procz wody hanifce podawac jakie herbatki podaje rumiankowa co jeszcze moge do jedzenia nic jej dzis nie daje teraz spi jak wstanie tomleczko dac sprobuje z kleikiem przez butle moze wypije
Tak Hruda z tej strony :-) zamawiasz jedną książkę, a reszta przychodzi bez zamiawiania co miesiącmy mamy już 5 książeczek i 5 prezentów.
No kupiłam Kubie dziś za 11zł tenisówkiczerwone.
Ja też takie chcę

Klavell faktycznie tu pomoże już tylko lekarz trzymajcie się kochane .
Harsh o matko co tam się u Ciebie porobiło

A co to jest bandamka?????Hruda właśnie bandamka zakłada się ja na głowe czy szyje????Wstyd się przyznać, ale jeszcze nie obcowałam z tym wynalazkiem. Dostane free ową rzecz z dwiema czapeczkami - kapelusikami na wiosne :-)
Czy uważacie, że moge małemu zakłądać takie kapelusiki zamiast czapki???
Zaraz zamieszcze zdjęcia.
I tenisówki :-)![]()

Dziewczyny widziałyscie to zdjęcie???? Znalazłam je na NK :-) CUDNE!!!! Ja przez całą ciąże polowałam na takie ujęcie, ale udało mi się jedynie zrobić zdjęcie jak Kubuś wypioł dupke.
A ja myślę że to zdjęcie z nóżką jest przerobione a nie autentyczne bo to nie możliwe raczej a co wy myślicie????
Proszę Spójrzcie Na Suwaczek Mojego Synusia.
Brawo brawo mamy kolejnego 7-miesięczniaka:-):-):-):-)
reklama
izabela352
Fanka BB :)
ja juz widzialam kilka takich zdjec na necie i nie sa one prawdziwe. dziecko od swiata oddziela tyle grubych blon, ze nie jest w stanie az tak sie przebic.
klavell- nie czekaj tylko rano pedz do lekarza, zeby sie choroba nie rozwinela i zeby ci sie mala nie odwodnila.
harsh- trzymam kciuki za malego.
agulka- mamy nastepnego 7 miesieczniaka
gratuluje
klavell- nie czekaj tylko rano pedz do lekarza, zeby sie choroba nie rozwinela i zeby ci sie mala nie odwodnila.
harsh- trzymam kciuki za malego.
agulka- mamy nastepnego 7 miesieczniaka
Podziel się: