MartaMarkry
Fanka BB :)
trzeba być dobrej myśli, chcoiaz sama rozumiem to wszystko.. mnie jednak znowu boli brzuch.. chociaż boli to za duże słowo. Chyba umrę do tej 18Haha no chyba za dużo myśli ale co zrobić![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
trzeba być dobrej myśli, chcoiaz sama rozumiem to wszystko.. mnie jednak znowu boli brzuch.. chociaż boli to za duże słowo. Chyba umrę do tej 18Haha no chyba za dużo myśli ale co zrobić![]()
Ja smaruję Palmers i Mustela na zmianę póki co. Staram się rano i wieczorem. Ja też mam kilka rozstępów z lat młodości, ale moja Mama nie miała rozstępów w ciążach i to daje nadziejęPolecam produkty palmers i olejek tolpa od drugiego trymestru. U mnie wszystkie kobiety w rodzinie mają rozstępy , ja mam kilka z okresu nastoletniego a w 1 ciąży smarowałam się i nic nie wyskoczyło. Mam nadzieję , że teraz też tak będzie
ja w pierwszej ciazy tez używałam palmers jest zaje….. treściwy! Teraz kupiłam mustelle bo była na dużej promocji i czuje ze jest dużo lżejszy.Ja smaruję Palmers i Mustela na zmianę póki co. Staram się rano i wieczorem. Ja też mam kilka rozstępów z lat młodości, ale moja Mama nie miała rozstępów w ciążach i to daje nadziejęw olejki pójdę od drugiego trymestru jak polecasz
trzeba być dobrej myśli, chcoiaz sama rozumiem to wszystko.. mnie jednak znowu boli brzuch.. chociaż boli to za duże słowo. Chyba umrę do tej 18![]()
o też tak mam. Jak kuchnie szczególnie jak leżę na plecach to, mnie ostro boliBędzie dobrze , ból jak na okres znaczy że się rozciąga macica i tak myślzobaczysz lekarz też Ci tak powie
trzymam kciuki za Twoją wizytę
u mnie problem jest jak kichne albo zakaszle to mnie po bokach boliale to więzadła pewnie .
eeeej tak!!! Jak kichnie boli mnie nagle prawy jajnik z którego była owulaka. Albo za szybko wstaneBędzie dobrze , ból jak na okres znaczy że się rozciąga macica i tak myślzobaczysz lekarz też Ci tak powie
trzymam kciuki za Twoją wizytę
u mnie problem jest jak kichne albo zakaszle to mnie po bokach boliale to więzadła pewnie .
Mojego wczorajszego snu nic nie przebije.... W sobotę byli u nas znajomi i pili wódkę i później mi się śniło, że jak wyszli to mój Ma zaczął mi mówić "no i nie mam już kompana do picia!" i ja mu mówię to zadzwoń sobie po jakąś kur*ę" i zadzwonil.. Przyszła dziewczyna (imię inne, ale wyglądała jak moja klientkaMacie co noc sny ?
Jejcia mi się dziś takie głupoty śniły że szokotóż śniło mi się że wynaleźli moja ciążę w ....nodze ! Serio
wogole to jakieś operacje mi się śniły i inne głupoty ...
No właśnie ja nie miałam i nie mam takich myśli, mój Mąż jest ostatnia osoba która by znalazła sobie kochankę, totalnie nie pasuje to do niego, a mimo to durne sny mamja myśle, ze im więcej się martwimy, to mamy więcej głupich snow.
Podobnie jak kobieta myśli, ze facet ma kogoś to zaraz w snach pojawia się kochanka![]()
mi rozstępy po pierwszej ciazy, zrobiły się jedynie na piersiach.. tygrysia mama, poprostuJa nie miałam żadnego rozstępu w ciąży...ale wyszły zaraz po ciąży, gdzie ja po CC z wymagającym dzieckiem nie miałam siły ani nic się zająć sobą![]()