Monia_91
Fanka BB :)
Ja mam tak samo , czasami mam takie napady głodu jakbym nigdy nie jadła , w piątek stanę na wadzę to się okażeKobietki jak i Was z apetytem i wagą? Ja bym teraz mogła jeść i jeść, aż generalnie jestem przerażona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam tak samo , czasami mam takie napady głodu jakbym nigdy nie jadła , w piątek stanę na wadzę to się okażeKobietki jak i Was z apetytem i wagą? Ja bym teraz mogła jeść i jeść, aż generalnie jestem przerażona
Ja to z wagi na początku spadłam i przy wzroście 178cm ważyłam 59,5 kgJa mam tak samo , czasami mam takie napady głodu jakbym nigdy nie jadła , w piątek stanę na wadzę to się okażechodź nie wiem z jaką wagą zaczynałam
Ja na razie 8+1 to na apetyt nie narzekam, ale też nie jem więcej niż zawsze i póki co -1,5kg bez mdłości. Ale jak złapie mnie głód to szybko muszę coś zjeśćKobietki jak i Was z apetytem i wagą? Ja bym teraz mogła jeść i jeść, aż generalnie jestem przerażona
Mnie też codziennie żołądek boliU mnie waga od początku stoi i apetyt tez umiarkowany, chyba dlatego, ze jak zjem za dużo to mnie żołądek zaczyna bolec :/ także…choćbym mogła poszaleć to organizm mi nie daje![]()
Jednego dnia bym mogła jeść i jeść i mam ochotę na wszystko na co padnie mój wzrokKobietki jak i Was z apetytem i wagą? Ja bym teraz mogła jeść i jeść, aż generalnie jestem przerażona
To ja mam tak samo, tylko tych dni, w których na nic nie mam ochoty, jest niestety więcej.Jednego dnia bym mogła jeść i jeść i mam ochotę na wszystko na co padnie mój wzroka drugiego bym coś zjadła, ale nie wiem co i chodzę i się kręcę i mało co biorę
![]()
ooo dokładnie, wyparzenie to była zmora :dMy też od nich zaczynaliśmy, ale szybko okazało się, że problem leży gdzie indziej. Jeszcze weź to wyparzaj, zabieraj wszędzie...![]()
Kobietki jak i Was z apetytem i wagą? Ja bym teraz mogła jeść i jeść, aż generalnie jestem przerażona
Takmój mąż wraca 7-ego do domu.. to jedyna wizyta kiedy możemy być razem na wizycie to tez sprawia ze wcześniejszy termin nie wchodzi w grę
Przypomnij mi jesteś tez do dr brzoski ?![]()
O kurcze! To taki pokaźny spadek wagi. Mam nadzieje, że szybciutko nadgonisz jak mdlosci minaJa schudłam 4kgapetyt mam mały ...ale muszę teraz częściej coś przegryźć żeby nie było mdłości