reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

No nie, ale ja takie odchylenia mam prawie zawsze... czasem większe czasem mniejsze... miałam może 2-3 morfologię w ciągu ostatnich 3 lat które nie pokazały odchyleń ( a robie po 3 rocznie mniej więcej)
Może taka Twoja uroda. Banalnie to brzmi ale jest możliwe. Ja jestem alergikiem i ZAWSZE mam coś nie tak, zwłaszcza w rozmazie.

reklama
Jeszcze w ogole jak wracalam w tej euforii to sie zakręciłam ktorym pasem mam jechac i byly dwa do skretu w prawo i ustalam na bardziej prawym a zaraz skrecalam w lewo i musialam jednak zmienic pas 😱 sznur samochodow bo przed chwila bylo czerwone 😱 a ja wyjebane jak nigdy wepchnąłem się, koles oczywiście zatrabil mimo ze widzial ze juz kawalek jade wolno z kierunkiem, czaje sie itp. Ale sobie mysle mam wyjebane w to skoro może mam drozne jakowody 🤣

Jeszcze w ogole jak wracalam w tej euforii to sie zakręciłam ktorym pasem mam jechac i byly dwa do skretu w prawo i ustalam na bardziej prawym a zaraz skrecalam w lewo i musialam jednak zmienic pas 😱 sznur samochodow bo przed chwila bylo czerwone 😱 a ja wyjebane jak nigdy wepchnąłem się, koles oczywiście zatrabil mimo ze widzial ze juz kawalek jade wolno z kierunkiem, czaje sie itp. Ale sobie mysle mam wyjebane w to skoro może mam drozne jakowody 🤣
"mam wyjebane skoro może mam drożne jajowody" leżę 😂 😂
Swoją drogą też chamskie jest takie zachowanie na drodze, ze ktoś widać, ze się pomylił i chce zmienić pas, a ktoś nie, kij Ci w d, nie wpuszcze Cię. No bez jaj, co to ma mieć na celu?

Może taka Twoja uroda. Banalnie to brzmi ale jest możliwe. Ja jestem alergikiem i ZAWSZE mam coś nie tak, zwłaszcza w rozmazie.
Możliwe, ale konsultacje umówiłam i zobaczyny. Niby endo powiedziała że to raczej nic poważnego ale ziarnko stresu mi zasiała

"mam wyjebane skoro może mam drożne jajowody" leżę 😂 😂
Swoją drogą też chamskie jest takie zachowanie na drodze, ze ktoś widać, ze się pomylił i chce zmienić pas, a ktoś nie, kij Ci w d, nie wpuszcze Cię. No bez jaj, co to ma mieć na celu?
No nie kumam 🤯 cala droga i tak zawalona samochodami i te 3 sekundy nic nie zmienią. Serio to takie trabne dla zasady, bo moglem przyspieszyc i bym w nia walnął 😡 ale jakos po mieście trzeba sie poruszać 🤷‍♀️

reklama
Do góry