reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

hruda- a ile kosztuja te ksiazeczki?
Jeszcze nie zamawialam...ale Kasia zna sie na rzeczy

A co to jest bandamka?????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ja nie wiem?
tak chustka, co to ja mozna zawiazac na szyi a co niektorzy zawiazuja na glowie - jak pirat:sorry2::-D

W sumie mnie to nie dziwi - oglądałam Twoje zdjęcia na NK i obiektywnie stwierdzam że jesteś śliczna kobietą- i jak tu dać wysoki mandat??:-):-)
eee to nie ladna buzia jest potrzebna ale gadane...choc usmiech tez sie przydaje...raz Pana Policjanta 'zmiekczylam' tekstem ( ale to prawda byla) ze jade do domu piec sernik i juz smaka na niego milam dlatego nie wlaczylam swiatel...oczywiscie zaprosilam go na ten sernik;-):-D...co oczywiscie potraktowal jako bajer - madry chlopak!

No i ja i moje dziecko zlapalismy duuuuzo witaminy D - tego mi bylo potrzeba:-). A Adas - synek kolezanki ze szpitala to zywe sreberko. Moj Stasiu jak filozof - spokojnie siedzial, zasluchany ogladajac drzewka i klombiki...a ten sie wiercil i wiercil. Wkurzylo mnie tylko ze kolezanka nie przebiera w slowach i ciagle k... i j... i p...I na nic moje prosby...az boje sie pomyslec jakie moze byc pierwsze slowo Adasia:szok::baffled:

reklama
Jeśli chodzi o zdjęcie to pewnie przeróbka ale powiem Wam szczerze że baaaaaaaaaaardzo brakuje mi brzuszka... normalnie oglądam się za kobietami w ciąży...
często wspominam ten cudowny okres
*wizyty u ginekologa
*szkoła rodzenia
*pierwsze dni w szpitalu z Julią
szkoda że to już za mną, może jeszcze kiedyś....

Ja tez tak mam.Jak ogladam zdjecia to zdaza mi sie poglaskac po brzuchu i zatesknic za nim.Maz sie smieje ze zawsze to mozna powtorzyc:sorry2:

ja to mam ale ten gips byl za twardy i nie dalo sie odbic raczki hanifki ani stopki

Blimka nie obrazam sie:)))
do lekarza zapisana jestem na jutro rano. z hanifka tak jakby znow lepiej wstala w dobrym humorze wypila herbatke i bawi sie z tata zabawkami...mi sie wydaje ze to przejscowe jest spowodowane zmiana klimatu tzw. jelitowka lub poprostu na zabkia sprawdzic nie umie bo skubana do buzki zajzec sobie nie da

HRUDA mnie też bardzo irytuje jak ktoś przeklina w obecności Juli- chociaż czasem i mi się wymsknie:baffled::baffled:
moja sąsiadka ma 2 letnią córeczkę, ojciec tej małej aj co tu dużo pisać siedział pare razy w więzieniu itp ta moja sąsiadka nie pracuje a rodzinę trzeba utrzymać więc jej M jeździ do Niemiec do pracy i co 3m jest w domu no i teraz wypadlo ze akurat jest i czego mądry tatuś nauczył córeczki a no nowego słowa "jebać" i mała chodzi i ciągle gada jebać jebać jebać super zwłaszcza że oprócz "mama" i "nie" to to jest jedyne słowo jakie mówi...

HRUDA mnie też bardzo irytuje jak ktoś przeklina w obecności Juli- chociaż czasem i mi się wymsknie:baffled::baffled:
moja sąsiadka ma 2 letnią córeczkę, ojciec tej małej aj co tu dużo pisać siedział pare razy w więzieniu itp ta moja sąsiadka nie pracuje a rodzinę trzeba utrzymać więc jej M jeździ do Niemiec do pracy i co 3m jest w domu no i teraz wypadlo ze akurat jest i czego mądry tatuś nauczył córeczki a no nowego słowa "jebać" i mała chodzi i ciągle gada jebać jebać jebać super zwłaszcza że oprócz "mama" i "nie" to to jest jedyne słowo jakie mówi...
Jak to powiedziano kiedys w dobrym filmie "was nie trzeba sadzic, was trzeba leczyc' tzn tego faceta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja tez sie denerwuje jak W przeklina przy malej ale wprowadzilam zasade ze za kazde brzydkie slowo W bedzie placil 5 zl , moze sie oduczy a jak nie to przynajmniej kupie sobie nowa torebke:-D

Klavell - podziwiam za spokój.. Ja to sie kiedyś poryczałam bo mi sie wydawało że mały nie reaguje na dźwięki i sobie ubzdurałam że ogłuchł:szok::szok: Jestem raczej z tych panikujący, przynajmniej jeśli idzie o dziecko bo o mnie to nie bardzo;-)
mam nadzieję, ze u Hanifki to rzeczywiście nic poważnego:tak::tak:

Luandzia - dobry sposób :-D:-D Mój mąż w ogóle nie przeklina za to mnie się zdarzy czasem :zawstydzona/y::zawstydzona/y: (jakośmnie to tak odstresowuje) ale staram się nie przy dziecku....

Oto link do tenisówek :-) kto chetny kupować bo warto :-)

Buciki 12 - 18 miesięcy. TANIO!! (346472577) - Aukcje internetowe Allegro

Klavell nie ciekawie się sprawa przedstawia :dry: a może lepiej na pogotowie lub do szpitala jedź z Hanifką :nerd: wiesz u tak małego dziecka nie ma na co czekać. Tym bardziej, że ona cały czas śpi, wymioty, brak apetytu :baffled:

A więc tak książeczki przychodzą co miesiąc zaadresowane do dziecka :-) wszystkie kosztują tak samo 29,90zł:-) zamawia się je na stronie podanej przez Hrude i tyle kolejne książeczki przychodzą same. Ogromnym plusem tego klubu jest to, że w każdej chwili można zrezygnować z otrzymywania książek bez konsekwencji prawnych :-)

A ja właśnie wróciłam od koleżanki :dry: pogoda paskudna więc pobojcyłyśmy. Kuba był ze mną i taki marudny, że szok!!!! Pewnie ta pogoda i te okropne zębory. Pomyslałam, że będę mu opaske zakładać na uszka i dopiero wkąłdać tą czapeczke :-) uszka będą bezpieczne.

reklama
Do góry