nieagatka
Fanka BB :)
ooo kogo ja tu widzeJa widzę...udało sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ooo kogo ja tu widzeJa widzę...udało sie
Hehe no tak...jestem po kriotransferze...ale na wynik czekam...ooo kogo ja tu widzeczyzbys dzialala? :>
oz Ty! I milczysz… Kciuki za rodzenstwo dla MajkiHehe no tak...jestem po kriotransferze...ale na wynik czekam...
Wiadomo jaki był powód poronienia ?Nie nie… moj trzeci - 1-cb, 2-poronienie w 8tc… takze liczylam, ze i tym razem bedzie implantacja, ale no coz…
U mnie była taka sama w 9dpt, od razu leciałam na betę.Dziewczyny, dziś 9dpt , co myślicie ?? Jest jedna taka bardzo delikatna albo tylko moja wyobraźnia ją widzi ..Zobacz załącznik 1405254
Wydawało mi się że pisałam tam u nas...oz Ty! I milczysz… Kciuki za rodzenstwo dla Majki![]()
Ja już dzisiaj nie mam jak wiec jutro z samego rana pobiegnę .. i jak wyszła Twoja BETA ?U mnie była taka sama w 9dpt, od razu leciałam na betę.
Miałam taki sam , może ciut nawet jaśniejszy w 9dpt . Leć na betęDziewczyny, dziś 9dpt , co myślicie ?? Jest jedna taka bardzo delikatna albo tylko moja wyobraźnia ją widzi ..Zobacz załącznik 1405254