Anasta07
Fanka BB :)
To ja z reguły wogóle nie miewam snów erotycznych, chyba przez moje niskie libido, więc tym bardziej ten sen był dla mnie szokiemSzczerze mówiąc to mi się mój mąż prawie w ogole nie śni, a już zwłaszcza erotycznie. Z reszta moje sny erotyczne są dosyć do siebie podobne od wielu lat(i zawsze jest motyw ucieczki z domu, jak zbuntowana nastolatka
)
 A jeśli miewam to jak jestem mega nakręcona jak nie zostanę zaspokojona, albo po prostu długo seksu nie było, ja podniecenia nie czuję i dopiero w snach się to ujawnia
 A jeśli miewam to jak jestem mega nakręcona jak nie zostanę zaspokojona, albo po prostu długo seksu nie było, ja podniecenia nie czuję i dopiero w snach się to ujawnia  Tylko że teraz zaspokojona byłam bo jest po owu
 Tylko że teraz zaspokojona byłam bo jest po owu  A mój mi się może ze 2 razy śnił.
 A mój mi się może ze 2 razy śnił. 

także cos poszło nie tak
 także cos poszło nie tak 

nie cierpię tego łażenia po sklepach ale trzeba młodzież wyposażyć na wyjazd. Trzymajcie kciuki żebym to przetrwała bo dla mnie zakupy to mordęga
 nie cierpię tego łażenia po sklepach ale trzeba młodzież wyposażyć na wyjazd. Trzymajcie kciuki żebym to przetrwała bo dla mnie zakupy to mordęga 

jedynie wit D potrafi szybko spadać ale nie wiem jaki
 jedynie wit D potrafi szybko spadać ale nie wiem jaki