Owulacja
Fanka BB :)
Gwiazdeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gwiazdeczka
Czyli co? Wiesiołek zamiast pomóc to na odwrót?To ja też przy braniu wiesiołka nie odczułam szczytu. A w tym cyklu go nie brałam i tak jak mówisz mokro w gaciachcieszę się na maxa nawet jak nie zajdę, bo tak jak pisałam to pierwszy taki cykl po moim łyżeczkowaniu (w lipcu 2021)
Może @Moonstone coś podpowie .. można tak.????Dziewczyny! Wiedziałam, że jakieś czarne chmury się nade mną zbierają! Stary niedawno wrócił z roboty i okazało się, że ich zajebisty dyrektorek w pracy zażyczył sobie, żeby urlopy pracowników na siebie nie nachodziły i kierownik pozmieniał im urlopy! I tak właśnie urlop mamy przesunięty o tydzień, wszystkie rezerwacje na Nasz Eurotrip psu w dupę! No zaraz dostanę pierdolca![]()
Ja miałam iść na proga dziś ale mam podobne myślenie jak Ty - żeby w poniedziałek zbadać też betę. Bo ja ogólnie kocham betę nie wiem czemuKurczę dziewczyny, mam zawahania, nigdy tak nie robiłam no i sama nie wiemWe wtorek będę badać proga z ciekawości, będzie to 8dpo i zastanawiam się czy badać wtedy hcg, wiem że to najwcześniej ever i może być zero zero...
I pomijając wynik nie wiem kiedy wpisać się na listę i zatestować, bo powinnam im szybciej tym lepiej i wczesne bladziochy mnie nie ruszają, we wt bd 8dpo i nie wiem czy wpisać się na 9 czy 10dpo
To moje pierwsze testowanie po poronieniu w marcu i czuję że będzie ciężko wytrzymać
Helpunmu!
Ja sie wpisalam na 11/12 dpo bo to juz taki czas ze test powinien wyjsc, co nie znaczy ze glupio testowac wczesniejKurczę dziewczyny, mam zawahania, nigdy tak nie robiłam no i sama nie wiemWe wtorek będę badać proga z ciekawości, będzie to 8dpo i zastanawiam się czy badać wtedy hcg, wiem że to najwcześniej ever i może być zero zero...
I pomijając wynik nie wiem kiedy wpisać się na listę i zatestować, bo powinnam im szybciej tym lepiej i wczesne bladziochy mnie nie ruszają, we wt bd 8dpo i nie wiem czy wpisać się na 9 czy 10dpo
To moje pierwsze testowanie po poronieniu w marcu i czuję że będzie ciężko wytrzymać
Helpunmu!
Hej, u nas raczej żywioł. Jakoś się przyjęło, że ja robię zakupy i gotuję, mąż zmywa i odkurza, a resztę ogarniamy wspólnie.Powiedzcie mi (jak chcecie of kors) jak u Was jest z obowiązkami domowymi?? Macie stały podział, harmonogram, czy żywioł? U nas mamy przydział obowiązków finansowych i w domu też i wszystko grało dopóki mąż pracował stacjonarnie, teraz jak zaczął wyjeżdżać to wiadomo, że śmieci nie wynosi![]()
Dobra dziewczyny jestem! Szybkie odgarnianie rezerwacji, odwoływanie, bookowanie i już wszystko załatwiłamGdy już ochłonęliśmy i zaczęliśmy szybko działać, to może nawet na dobre wyszło. Mieliśmy zacząć urlop od 2.07 (1.07 stary miał mieć wolne grafikowo) i 2.07 mamy wesele kuzyna na Mazurach, wiec w podróż mieliśmy jechać 5.07 (bo 4.07 byśmy wracali). Teraz pojedziemy normalnie na to wesele, tyle, że w dniu poprawin będziemy musieli wracać ze względu na to, że stary nie będzie miał wolnego. Ale za to nie musimy zabierać sobie kilku dni urlopu i przedłużymy wyjazd o jeszcze 2 dni we Włoszech
tak tam dwie noce
Piękności!!!Wrzucam ta sukienkę na poprawiny![]()
Masakra!!! Co za szef prostakjak widzisz można… Na szczęście mam bezpłatne odwołanie, ale zmiany terminów będą mnie dodatkowo kosztowały… Nie wspomnę o nerwach…
U nas samo się porozdzielalo, robi ten kto ma więcej czasu albo ochotęPowiedzcie mi (jak chcecie of kors) jak u Was jest z obowiązkami domowymi?? Macie stały podział, harmonogram, czy żywioł? U nas mamy przydział obowiązków finansowych i w domu też i wszystko grało dopóki mąż pracował stacjonarnie, teraz jak zaczął wyjeżdżać to wiadomo, że śmieci nie wynosi![]()