A
Alabama89
Gość
Dzięki za radę!no to ja bym od tego zaczęła. Może powinnaś dostać estrofem czy coś. Ale pełen panel hormonalny koniecznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dzięki za radę!no to ja bym od tego zaczęła. Może powinnaś dostać estrofem czy coś. Ale pełen panel hormonalny koniecznie
wiecie jak przez tą dramę mało zrobiłam w pracy?
Burgery z wołowinkiTo ja mam przyziemne pytanko - co robicie dziś na obiad? U mnie wjeżdża wątróbka - zaczęłam jeść z przymusu jak walczyłam z anemia i ja polubiłamteraz to takie moje wstydliwe danie
![]()
No to tym bardziejwiem, już tak nie mogę się zmotywować... tym bardziej, ze przekazałam już praktycznie swoje obowiązki i zostało mi tylko zamknięcie otwartych tematów![]()
Ja poszlam na obiad to sobie poczytałam do talerza
A w temacie co na obiad: risotto z orzechami nerkowca, suszonymi pomidorami i chorizo![]()
Burgery z wołowinki![]()
wiecie jak przez tą dramę mało zrobiłam w pracy?
Tak, ale trzeba trzymać je w lodowce i jak nałożysz to odczekać tak z 5-7 min i potem krem. No i ja stosuje co drugi dzień, zeby nadmiernie nie wysuszyć bo jest dość mocne@Nel331
To dobre?
![]()
BasicLab - Esteticus - Nawilżenie i Rozświetlenie - Kuracja Przeciwzmarszczkowa z Witaminą C - 30ml
Kuracja anti-aging do twarzycosibella.pl
ciekawe toBurgery z wołowinki
Tj pisałam przeprowadziłam dziś doświadczenie pt "wpływ multiowulacji na poziom proga" i powiem wam że wynik nieco zaskakującyPrzy poprzedniej stymulacji były 2 pęcherzyki i zastrzyk na pęknięcie i prog był 110ng/ml, teraz wszystkie pękły same i jest zupełnie taki sam jak dla pojedynczej
Ciekawe to było doświadczenie.
a retinolu używasz? Mam zamiar włączyć jesienią. A jakiś dobry SPF polecasz?Tak, ale trzeba trzymać je w lodowce i jak nałożysz to odczekać tak z 5-7 min i potem krem. No i ja stosuje co drugi dzień, zeby nadmiernie nie wysuszyć bo jest dość mocne![]()
Retinoid nie ale używam Skintra peeling całoroczny.a retinolu używasz? Mam zamiar włączyć jesienią. A jakiś dobry SPF polecasz?![]()