lady_in_blue
Fanka BB :)
Dżizas, swoją drogą już ciążowy wątek luty 2023
. Jak ten czas zapiernicza
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najbardziej mnie rozbawiło "odzywają się nawet te nie w ciąży". Conajmniej jakby to nie było publiczne forum i conajmniej vol 2. Jakby wiedziała cokolwiek o moim cyklu aktualnymczy tam innych dziewczyn dających reakcje pod postami
Ile jeszcze jest tych szczytów żenady?![]()
Wzruszyłam się bo sobie to wyobraziłam :') Super!zapytał, czy jestem w ciąży, bo chyba musiał to usłyszeć ode mniePotem były całusy, a potem stwierdził smutny, ze kto wypije to moje wino co zostało
![]()
No wiem że doustne zdecydowanie szkodzą, zastanawiam się jak to jest z kremami z dodatkiem retinoluWłaśnie dziewczyny, jak to jest ze stosowaniem retinoidów w kremie, w trakcie starań? Ja chyba mam napisane na opakowaniu że nie wolno, ale ktoś zgłębiał temat? Albo stosujecie np tylko w pierwszej fazie cyklu?Ciekawa jestem bo akurat tego kremu i różnych produktów z aktywnymi składnikami i serum z kwasami trochę boję się używać, czasem używam, ale na zmianę.
Generalnie z tego co wiem, to retinol to pochodna wit A. Niezalecane w ciąży, ale słyszałam, ze większości kosmetyków nie zalecanych w ciąży czy w okresów starań jest nie zalecana, dla bezpieczeństwa ponieważ nikt nie przeprowadzał badań z udziałem ciężarnych
Ja mam jeszcze kilka dni! Mam nadzieję że wsparcie powoli nadchodzi!Dokładnie, przecież jak ktoś będzie miał owulację do 7 czerwca to jeszcze się nadal załapie na luty i może pomóc @pluto_nova![]()
Normalne zupelnie. Ja pamietam jak poszlam do typa ktory ma świetne opinie. Wiem, że to dość skrajne ale jak weszlam i sie spytał z czym przychodze i powiedzialam, że staramy sie z mężem o dziecko i nie wychodzi on odpowiedzial 'a próbowała Pani z kimś innym? Pomaga' myslalam ze wyjde z gabinetu. Być może to byl żart, ale nawet mnie nie znal. Juz żadnego jego slowa nie umialam traktować poważnie.My ze starym właśnie wróciliśmy z wizyty u nowego gina (chore to jest żeby chodzic do lekarza o 21:30, no ale cóż…) i dostaliśmy jakieś wytyczne dotyczące diety, trybu życia bla bla i od przyszłego cyklu mam znowu mieć stymulacje, tym razem cloech, czy coś ze mną nie tak, ze nie ufam temu lekarzowi? Stary mówi, ze super gość i muszę mu zaufać (goowno muszę
), on wierzy, ze nam pomoże. Ja już chyba w nic nie wierzę
![]()
Może sam miał ochotę wspomóc staraniaNormalne zupelnie. Ja pamietam jak poszlam do typa ktory ma świetne opinie. Wiem, że to dość skrajne ale jak weszlam i sie spytał z czym przychodze i powiedzialam, że staramy sie z mężem o dziecko i nie wychodzi on odpowiedzial 'a próbowała Pani z kimś innym? Pomaga' myslalam ze wyjde z gabinetu. Być może to byl żart, ale nawet mnie nie znal. Juz żadnego jego slowa nie umialam traktować poważnie.
Z polecenia jednej z koleżanek obejrzałam film "Our Father" - to właśnie o nim! Daje do myślenia na 1 dzień przed IUIMoże sam miał ochotę wspomóc staraniaCzytałam ostatnio o takim ginekologu co robił pacjentkom inseminacje swoim nasieniem
Może to ten sam?
![]()