lady_in_blue
Fanka BB :)
Dżizas, swoją drogą już ciążowy wątek luty 2023  . Jak ten czas zapiernicza
. Jak ten czas zapiernicza  .
.

. Jak ten czas zapiernicza
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 . Jak ten czas zapiernicza
.Najbardziej mnie rozbawiło "odzywają się nawet te nie w ciąży". Conajmniej jakby to nie było publiczne forum i conajmniej vol 2. Jakby wiedziała cokolwiek o moim cyklu aktualnymczy tam innych dziewczyn dających reakcje pod postami
Ile jeszcze jest tych szczytów żenady?

ech, czy coś ze mną nie tak, ze nie ufam temu lekarzowi? Stary mówi, ze super gość i muszę mu zaufać (goowno muszę
 ech, czy coś ze mną nie tak, ze nie ufam temu lekarzowi? Stary mówi, ze super gość i muszę mu zaufać (goowno muszę  ), on wierzy, ze nam pomoże. Ja już chyba w nic nie wierzę
), on wierzy, ze nam pomoże. Ja już chyba w nic nie wierzę 
Wzruszyłam się bo sobie to wyobraziłam :') Super!zapytał, czy jestem w ciąży, bo chyba musiał to usłyszeć ode mniePotem były całusy, a potem stwierdził smutny, ze kto wypije to moje wino co zostało

No wiem że doustne zdecydowanie szkodzą, zastanawiam się jak to jest z kremami z dodatkiem retinoluWłaśnie dziewczyny, jak to jest ze stosowaniem retinoidów w kremie, w trakcie starań? Ja chyba mam napisane na opakowaniu że nie wolno, ale ktoś zgłębiał temat? Albo stosujecie np tylko w pierwszej fazie cyklu?Ciekawa jestem bo akurat tego kremu i różnych produktów z aktywnymi składnikami i serum z kwasami trochę boję się używać, czasem używam, ale na zmianę.
Generalnie z tego co wiem, to retinol to pochodna wit A. Niezalecane w ciąży, ale słyszałam, ze większości kosmetyków nie zalecanych w ciąży czy w okresów starań jest nie zalecana, dla bezpieczeństwa ponieważ nikt nie przeprowadzał badań z udziałem ciężarnych
 no ale wiem że brak badań, ciekawa jestem ile po aplikacji kremu może się to utrzymywać w organizmie
 no ale wiem że brak badań, ciekawa jestem ile po aplikacji kremu może się to utrzymywać w organizmie Ja mam jeszcze kilka dni! Mam nadzieję że wsparcie powoli nadchodzi!Dokładnie, przecież jak ktoś będzie miał owulację do 7 czerwca to jeszcze się nadal załapie na luty i może pomóc @pluto_nova

Normalne zupelnie. Ja pamietam jak poszlam do typa ktory ma świetne opinie. Wiem, że to dość skrajne ale jak weszlam i sie spytał z czym przychodze i powiedzialam, że staramy sie z mężem o dziecko i nie wychodzi on odpowiedzial 'a próbowała Pani z kimś innym? Pomaga' myslalam ze wyjde z gabinetu. Być może to byl żart, ale nawet mnie nie znal. Juz żadnego jego slowa nie umialam traktować poważnie.My ze starym właśnie wróciliśmy z wizyty u nowego gina (chore to jest żeby chodzic do lekarza o 21:30, no ale cóż…) i dostaliśmy jakieś wytyczne dotyczące diety, trybu życia bla bla i od przyszłego cyklu mam znowu mieć stymulacje, tym razem cloech, czy coś ze mną nie tak, ze nie ufam temu lekarzowi? Stary mówi, ze super gość i muszę mu zaufać (goowno muszę
), on wierzy, ze nam pomoże. Ja już chyba w nic nie wierzę

Może sam miał ochotę wspomóc staraniaNormalne zupelnie. Ja pamietam jak poszlam do typa ktory ma świetne opinie. Wiem, że to dość skrajne ale jak weszlam i sie spytał z czym przychodze i powiedzialam, że staramy sie z mężem o dziecko i nie wychodzi on odpowiedzial 'a próbowała Pani z kimś innym? Pomaga' myslalam ze wyjde z gabinetu. Być może to byl żart, ale nawet mnie nie znal. Juz żadnego jego slowa nie umialam traktować poważnie.
 Czytałam ostatnio o takim ginekologu co robił pacjentkom inseminacje swoim nasieniem
 Czytałam ostatnio o takim ginekologu co robił pacjentkom inseminacje swoim nasieniem  Może to ten sam?
 Może to ten sam? 
Z polecenia jednej z koleżanek obejrzałam film "Our Father" - to właśnie o nim! Daje do myślenia na 1 dzień przed IUIMoże sam miał ochotę wspomóc staraniaCzytałam ostatnio o takim ginekologu co robił pacjentkom inseminacje swoim nasieniem
Może to ten sam?

- no ale mój lekarz nie ma dostępu do próbki, bo to ja sama ją przynoszę do gabinetu z labo...
 - no ale mój lekarz nie ma dostępu do próbki, bo to ja sama ją przynoszę do gabinetu z labo...