Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
A wózek chcemy kupić taki, to jest parasolka, lżejszy, fajniejszy, troszku węższy - większy komfort na zakupach,ogolnie git.A kosztuje tylko 99.99 euro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Och dziękisliczne scrapki :-)

Bardzo fajny wózioA wózek chcemy kupić taki, to jest parasolka, lżejszy, fajniejszy, troszku węższy - większy komfort na zakupach,ogolnie git.A kosztuje tylko 99.99 euro.

Cara jak tam wypadzik???Popiwkowałaś???

No temat ciekawy;-)Piwkowalam , plotkowalam... Najciekawszym tematem byly lozkowe klamstwa ;-) Czyli udawanie orgazmow
...
Stwierdzilysmy ze pojdziemy do piekla...
Jak cos to pamietajcie!
ULICA PIEKIELNA 3, 4 KOCIOŁEK NA LEWO![]()

Agatka - no charakterne to Twoje dzieciątko. Najlepiej to chyba nie zwracać na to uwagi, to samo mu przejdzie.

;-)Agata to nie dobrze ze klnie ale chyba najlepszy sposób to ignorować.... Tak mi się wydaje
Agatka wydaje mi się,że najlepiej ignorować..
Agatka- musisz chyba wytłumaczyć małemy ze to bardzo brzydkie slowa a on jest ladny i grzeczny chlopczyk ;-)
mam nadzieje ze mu to przejdzie z czasem. Musze chyba zresocjalizowac w 100% m zeby maly przestal
Ja zadzwoniłam do mamy i sie dowiedziałam,że mojego 10 laetniego brata w szkole pobili wczorajAż na pogotowiu byli, w Chorzowie na prześwietleniu głowy bo mu ten kolega głowa o kamień uderzył.Mama mówi,że Michał w obronie innego dziecka stanął i jak sie odwrócił i odchodziła to tamten na niego skoczył, zaczął kopać i głowa o kamień walic
I to dziecko w ieku Miśka
A nauczycielka mówi,że to taki chłopak i taka rodzina jest.To mu kuratora dać!!!!Jestem wsciekłą i oburzona..No i jak puścic dziecko do szkoły???
A o tej kobiecie co 2 miesięczne niemowle na bruk z wózka wyrzuciła słyszałyście???I dletgo wózka samego przed sklepem nie zostawiam.
Bodzia strach dziekco do szkoly puszczac, masz racje, a nuczycielka to jakas...
A wózek chcemy kupić taki, to jest parasolka, lżejszy, fajniejszy, troszku węższy - większy komfort na zakupach,ogolnie git.A kosztuje tylko 99.99 euro.
ja kupilam tez parasolke, ale jest poprostu straszna, nie znosze tego wozka a dalam 280zl. Okropnie sie go prowadzi i straszny badziew
no ale coz dobrze ze moje dziecko juz bardziej na nozkach chodzi niz w wozku, bo chcialbym kupic inny a wtedy m to by mnie chyba ukatrupil
No temat ciekawy;-)
A w piekle spotamy się razem![]()

No temat ciekawy;-)
A w piekle spotamy się razem![]()
No u nas od rana coraz ładnejsza pogoda. Słoneczko wyszło i z przedszkola wracałyśmy bardzo powoli
Madzia mi się ostatnio buntuje i nie chce wychodzic z przedszkola. Z Adriankiem chce zostawac, wychodzę z płaczem
no popatrz ja też byłam w biedronie i cię nie widziałam. Chyba się minęłyśmyMeg smacznego]No a my idzium do Biedrony
![]()

mój synio uwielbia Tupcia ChrupciaJa juz PPP mam skonczone tearz pije kawke i poczytma dziecku bajeczke " Tupcia Chrupcia":-)
Podobno im bardziej zwraca się uwagę dziecku że przeklina tym bardziej ono tak będzie robiło. A z mężem pogadaj i resocjalizuj go;-)