reklama
L
Ladycarooo
Gość
to ja jutro idę na meloJa dzisiaj idę się nayebac aż na dwie imprezy! Matko jak to zrobić, żeby przeżyć
Najpierw z koleżankami z pracy do baru, a potem jak start skończy pracę to idziemy do wspólnej znajomej na urodziny. Dobrze, że pogoda ładna![]()
Ceonis
Fanka BB :)
Złoty trunek jeszcze przy piątku to wchodzi jak złoto!to ja jutro idę na melodziś spokojnie w domu
ale piwko też wjedzie
(będę złopać złoty trunek)

Chyba się nim delikatnie zaprawie przed wyjściem, żeby potem organizm szoku nie doznał

L
Ladycarooo
Gość
no a jeszcze dziś taga pogoda, ze złoty trunek to obowiązekZłoty trunek jeszcze przy piątku to wchodzi jak złoto!
Chyba się nim delikatnie zaprawie przed wyjściem, żeby potem organizm szoku nie doznał![]()
L
Ladycarooo
Gość
wiecie, kiedyś możemy se założyć też jakąś prywatną grupę po prostu nas, które się zgrałyśmy, żeby się nie pogubićJa przeglądałam z ciekawości wątek ciężarnych i czułam, że to nie jest miejsce dla mnie. Gdybym zaszła w ciążę, to razem ze zdjęciem dwóch kresek wstawiłabym tutaj podanie, żebyście pozwoliły mi zostać (ofc z uwzględnieniem, żeby nie pisać o ciąży)
Ceonis
Ty to normalnie jesteś złota dziewczynano a jeszcze dziś taga pogoda, ze złoty trunek to obowiązek![]()

MamaR
Też miałam taką sytuację w mojej pierwszej pracy, było to mega niemile. Raz nawet musiałam zrobić konfrontację i wtedy wszystkiego się koleżanka wyrzekła, że to zostało źle zrozumiałe. Na szczęście już tam nie pracuje i teraz mam super atmosferę w pracy. A w innej pracy miałam takiego kolesia co się do mnie nigdy nie odzywam i też na mnie kablował. Raz np przyszlam o 6:30 do pracy bo nie miałam czym przyjechać a zaczynałam o 8 to się położyłam przy biurku bo nikogo jeszcze nie było i zasnęłam na chwilę. Ten przyszedł o 7 i nakablowal szefowi że ja śpię w pracyBoże dziewczyny miałam dzisiaj nieprzyjemna sytuacje w pracy, poryczałam się, choć wiem ze to tez przez to ze jestem przed okresem i zorana ogólna sytuacja zyciowa i byl to tylko zapalnik.
Okazało się że ktoś sie na mnie poskarżył, ze łażę sobie gdzie chce i o ktorej chce wychodze z pracy, nic nie robie, wiecznie mnie nie ma itp. Oczywiście wiem kto to xD ale strasznie przykro mi sie zrobiło że mam blisko siebie wroga, ktory dopuszcza sie takiego swinstwa a na co dzień uśmiecha sie do mniemoja szefowa oczywiscie trzyma moja stronę, mowila ze mam sie nie przejmować i pocieszala bo juz mialam lzy w oczach w trakcie rozmowy
![]()

Ja też pierwsza myśl że penis z wytryskiem

Ja już mam weekend. Jade po dzieci i odpoczywam. Już odliczam dni do urlopu.
Owulacja
Especially for youej weź ustaw jakiś awatarZawsze mi łatwiej łączyć awatar z konkretną osobą
![]()

L
Ladycarooo
Gość
dziękuję uprzejmie! i to jaki charakterystyczny!Especially for you![]()
reklama
Ceonis
My się zebrałyśmy w dziale, łącznie z szefowa, w naszym pokoju aby porozmawiać o kupach i sikach. Doszłyśmy do następujących konkluzji:
1. Jak się oddaje mocz do badań, to trzeba wybrać środkowy sik
2. Nie można zrobić kupy bez siku, ale siku bez kupy tak
3. Kobieta może oddawać mocz porcjami. W sensie sik, może zrobić przerwę, zacisnąć cipke, a potem oddać kolejny sik, a facet jak leje to nie może przestać. W dodatku oni leją jak wielbłądy, 3 razy dłużej niż kobiety
1. Jak się oddaje mocz do badań, to trzeba wybrać środkowy sik
2. Nie można zrobić kupy bez siku, ale siku bez kupy tak
3. Kobieta może oddawać mocz porcjami. W sensie sik, może zrobić przerwę, zacisnąć cipke, a potem oddać kolejny sik, a facet jak leje to nie może przestać. W dodatku oni leją jak wielbłądy, 3 razy dłużej niż kobiety