reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

Dzięki Wam dziewczyny, jesteście przekochane ♥️ #staraczkowarodzina
Mężowi już powiedziałam i poczułam jakbym zrzuciła z siebie ciężar. Było mu smutno, ale zapytał jak ja się czuję w tych wszystkich staraniach. Oboje doszliśmy do wniosku, że będziemy się starać zwyczajnie na żywioł, bez żadnych wcześniejszych testów i jeśli się trafi, to bez latania na betę bo nie czuję się na razie na sile… Zwyczajnie dam wszystkiemu biec swoim tępem…

reklama
Ja jednak pojade do galerii, moze akurat beda te talerze co dorwała @Alabama89 😉 i tak musze ogarnac zakupy i rosmanna to przynajmniej zrobie wszystko w 1 miejscu. Chcialabym tez jakies bluzki na krotki rekaw znalezc, zobaczymy czy cos bedzie 😁 jak szukam konkretow to nigdy sie nie udaje wiadomo. Oczywiście jak trzeba gdzies isc to ja nieogar wiec właśnie umyłam wlosy xD

Dzięki Wam dziewczyny, jesteście przekochane ♥️ #staraczkowarodzina
Mężowi już powiedziałam i poczułam jakbym zrzuciła z siebie ciężar. Było mu smutno, ale zapytał jak ja się czuję w tych wszystkich staraniach. Oboje doszliśmy do wniosku, że będziemy się starać zwyczajnie na żywioł, bez żadnych wcześniejszych testów i jeśli się trafi, to bez latania na betę bo nie czuję się na razie na sile… Zwyczajnie dam wszystkiemu biec swoim tępem…
Tulę mocno!

Ja jednak pojade do galerii, moze akurat beda te talerze co dorwała @Alabama89 😉 i tak musze ogarnac zakupy i rosmanna to przynajmniej zrobie wszystko w 1 miejscu. Chcialabym tez jakies bluzki na krotki rekaw znalezc, zobaczymy czy cos bedzie 😁 jak szukam konkretow to nigdy sie nie udaje wiadomo. Oczywiście jak trzeba gdzies isc to ja nieogar wiec właśnie umyłam wlosy xD
To powodzenia na zakupach! Daj znać czy były :) mi się zakupy udały tylko dlatego, że po pierwsze poszłam tylko po skarpetki (te na szczęście tez kupiłam) i po drugiem absolutnie nie powinnam teraz wydawać kasy na takie bzdury 😂

Ja zaczelam wlasnie urlop! Wyczekane 2 tygodnie spokoju. Już mam tyle roboty ostatnio ze po 10h siedze...
w każdym razie jade jutro do mamy, a ze mieszka krok od morza to sobie skocze nad Baltyk ;) moj nie może teraz jechac, ale planujemy dortlwac jakiegoś lista i za tydzien wyskoczyć wygrzac tylki 🤣🤣🤣

Mam wyniki hormonów. Niby wszytsko w normie ale są średnie. Jest zły stosunek fsh do lh. I prolaktyna na granicy :/ i estradiol chyba taki tez bez szału co nie? @Zazuu co myślisz?
Badania były robione w 3dc

Załączniki

• 3726D76C-F41D-4167-BF30-3E10EEA731A7.jpeg
    3726D76C-F41D-4167-BF30-3E10EEA731A7.jpeg
    197,5 KB · Wyświetleń: 100
Ostatnia edycja:
reklama
Mam wyniki hormonów. Niby wszytsko w normie ale są średnie. Jest zły stosunek fsh do lh. I prolaktyna na granicy :/ i estradiol chyba taki tez bez szału co nie? @Zazuu co myślisz?
Badania były robione w 3dc
Masz PCO?
O czym może świadczyć niski estradiol ? Ja mam zazwyczaj około 35 w 3 dc I nikt mi nigdy nic nie powiedział 🤔

Do góry