Hehehe zamiast oddac sie czystemu lenistwu to sorzatanie gotowanieDziś jest mój dzień Grzesiek przed pracą wziol małą na spacer żebym mogła mieć czas dla siebie czuje się spełniona ugotowałam obiad
Pozmywałam podłogi zrobiłam mu kanapki do pracy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe zamiast oddac sie czystemu lenistwu to sorzatanie gotowanieDziś jest mój dzień Grzesiek przed pracą wziol małą na spacer żebym mogła mieć czas dla siebie czuje się spełniona ugotowałam obiad
ja płakałam w szpitalu ze już chce wychodzić, ze chce w końcu coś ugotować i zrobić pranie. Ze chce być żona dla meza. Leżeliśmy prawie tydzień, ale u mnie tak objawiał się baby blues i płakałam z na prawdę blachych powodówHehehe zamiast oddac sie czystemu lenistwu to sorzatanie gotowanieprawdziwa kobieta
tez tak mam
![]()
haha jak mąż wziął mala ostatnio na hustawke ( a dopiero zaczynam zaczyna z nią sam wychodzić ) to z tej wolności upiklam mu szarlotkęHehehe zamiast oddac sie czystemu lenistwu to sorzatanie gotowanieprawdziwa kobieta
tez tak mam
![]()
u mnie ciasta by nie zjadł nie umiemhaha jak mąż wziął mala ostatnio na hustawke ( a dopiero zaczynam zaczyna z nią sam wychodzić ) to z tej wolności upiklam mu szarlotkęa mi daleko do prawdziwej kobiety tudzież pani domu aka matki polki
![]()
Dziś jest mój dzień Grzesiek przed pracą wziol małą na spacer żebym mogła mieć czas dla siebie czuje się spełniona ugotowałam obiad
He he he, dobreja płakałam w szpitalu ze już chce wychodzić, ze chce w końcu coś ugotować i zrobić pranie. Ze chce być żona dla meza. Leżeliśmy prawie tydzień, ale u mnie tak objawiał się baby blues i płakałam z na prawdę blachych powodów
oj ja tez ale najwiecej łez wylałam w szpitalu, nawet mi dali psychologa żebym z nią pogadała czemu tak szybko chce wracać do domuHe he he, dobre. Ja płakałam z bity miesiąc jak nie lepiej
. Już myślałam że mam jakąś depresje bo w głowie same dokujące myśli były. Na szczęście przeszło
Ale wczoraj puściłam małemu piosenkę You are my sunshine i ryczalam sobie z pół godzinki![]()
Ja tam rycze non stop jak sobie cos namysleHe he he, dobre. Ja płakałam z bity miesiąc jak nie lepiej
. Już myślałam że mam jakąś depresje bo w głowie same dokujące myśli były. Na szczęście przeszło
Ale wczoraj puściłam małemu piosenkę You are my sunshine i ryczalam sobie z pół godzinki![]()
To nie była żadna teoria, raczej żarcikO nie nie nie moje genetyczne przebadane dziecko budzilo się i nadal budzi sie z 5-6 razy w nocy i musi pocycać zeby usnąć = teoria obalonano ale zazdro
![]()
Kurde, to musiałaś mieć jeszcze lepszej jakości zarodekTak dwie jedynki na dole, my wczoraj miałyśmy drugie szczepieniamała prawie nie płakała
za to w domu cały czas spała i tak szlochała przez sen.. Serce mi pękało na ten szloch
na wieczór jak ręka odjął wszystko dziecko uśmiechnięte i radosne zasnęła o 20 wstała dopiero po 7 rano
jak na razie brak gorączki, trzymam kciuki że po tych szczepieniach będzie jak po ostatnich-czyli spokojnie
. @DagLer co do spokojnych aniołków to chyba rzeczywiście te dzieci genetycznie badane tak mają
moja też jest prze grzeczna(odpukać) również przesypia całe nocce(zasypia 19-20) budzi się 4-5na butelkę po czym zasypia sama i śpi do 8-9
płacze tylko jak ja coś boli
![]()